Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivý zápas pro Služovice


Branky


12. P. Baránek , 23. P. Kubjatko , 39. M. Polhoš (vl.) , 44. P. Kubjatko - 21. J. Gletník , 33. R. Ježek , 40. R. Ježek , 62. J. Gletník , 77. A. Lasák
0

I když Sudice čtyřikrát vedly, výhru si odvezly Služovice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první dějství se na hřišti strhla branková přestřelka. Domácí Sudice vždy tahaly za delší stranu provazu. Ve 3. minutě mířil hostujici Petr Kriebel jen těsně nad břevno. Do vedení tak šly ve 12. minutě Sudice, když Petr Kubjatko vysunul Pavla Baránka a ten z šestnácti metrů přehodil hostujícího brankáře Skaliňského - 1:0. Služovice vyrovnaly ve 21. minutě, když Jaroslav Černý vysunul středem hřiště Jiřího Gletníka, který obstřelil brankáře Plachtzika - 1:1. Sudice šly do vedení o dvě minuty později, když přímý kop Petra Kubjatka skončil u tyče hostující svatyně - 2:1. Ve 26. minutě dostaly Služovice možnost zahrávat penaltu, ale Petr Kriebel orazítkoval pouze tyčku. Vyrovnat se hostům podařilo ve 32. minutě, když trestný kop Petra Kriebela doklepl do brány Radomír Ježek. Sudice se opět ujaly vedení ve 39. minutě, když si centr Petra Kubjatka srazil do vlastní sítě Martin Polhoš - 3:2. Z vedení se domácí radovali pouze minutu, když Radomír Ježek obral domácího stopera a s klidem zavěsil - 3:3. Bláznivá přestřelka pokračovala, když v samotném závěru poločasu překvapil hostujícího brankáře z přímého kopu Petr Kubjatko - 4:3.

 

Druhé dějství už nebylo tak brankově bohaté. Příčinou byl zřejmě zcela podmáčený terén. Domácí hrozili hlavně ze standardek, které však nedokázali úspěšně dotáhnout do konce. Hosté naopak vsítili dva góly a zvítězili. O vyrovnání se postaral v 62. minutě Jiří Gletník, který uklidiln nohou do brány centr Jaroslava Černého - 4:4. V 77. minutě vybojoval míč Adam Lasák a střelou z úhlu nachytal domácího brankáře na švestkách - 4:5. Sudice mohly v závěru vyrovnat. Pavel Baránek ale nedokázal prostřelit hostujícího brankáře. Michal Pitra zas svou hlavičku otřel jen o tyčku. V samotném závěru na druhé straně střelu Lasáka lapil Plachtzik.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí mužstva): Zápas to byl bojovný z obou stran. Hrálo se na těžkém terénu,Podle m+ě vyhrál ten, kdo udělal více chyb, a to jsme byli my.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): V Sudicích se nám daří a chtěli jsme odčinit minulý propadák. Hrál se fotbal nahoru dolů. První půle byla vyrovnaná. Spálili jsme spoustu šancí, včetně penalty. Ve druhé půli jsme za nefotbalových podmínek dali dva góly, a proto si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - M. Kubeša [-] , L. Kartous [-] , M. Pitra [-] , M. Kryštof [-] - T. Zips [-] , T. Kalmus [-] (38. P. Vítek [-] ) , A. Schwenzner [-] , T. Riemel [-] - P. Kubjatko [-] (86. M. Zeman [-] ) , P. Baránek [-]

TJ Sokol Služovice
P. Skaliňski [-] - M. Polhoš [-] , A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , J. Polák [-] (82. V. Kremser [-] ) - M. Kostřiba [-] (46. M. Kremser [-] ) , A. Lasák [-] , R. Ježek [-] , M. Wójcicki [-] - J. Gletník [-] , J. Černý [-] (66. D. Vitásek [-] )

ŽK: 25. M. Pitra , 85. P. Kubjatko , 87. M. Kryštof - 44. M. Wójcicki , 50. M. Polhoš .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - KUBEŠA Drahoslav (N), MATONOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.