2:1
(1:0)
85. M. Gai
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada šťastně vyhrála


Branky


45. L. Staňo , 89. D. Tomaka - 85. M. Gai
0

Hosté sice pět minut před koncem vyrovnali, ale Závada rozhodla šťastnou trefou minutu před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu vyšel lépe hostující družině ze Štěpánkovic. Ve 3. minutě se objevil Milan Duda sám před gólmanem, ale domácí svatyni překopl. Po osmi minutách hry se začala osmělovat i Závada, která začala diktovat tempo hry. Jiří Lébl v nadějné pozici pálil pouze do brankáře Petra Pískaly. Po čtvrthodině hry Jaroslav Náwrath sám před brankářem špatně seřídil svá mířidla. V 18. minutě jedovatou střelu hostů pacifikuje gólman Petr Krajíček. O čtyři minuty později po akci Lukáše Staňa nastřelil Robin Vitásek jen brankáře. Po půlhodině hry přímý kop Darkoviček opět chytá připravený Krajíček. V 31. minutě po centru Vitáska propádl míč k Léblovi, kterému zvlhl střelecký prach. Ve 44. minutě selhal v gólové šanci domácí Náwrath. Těsně před odchodem na přestávku už domácí fandové zvedali ruce nad hlavu, když Lukáš Staňo poslal míč podél brankáře do síte - 1:0. 

 

Po přestávce se už hrál spíše bojovný fotbal nahoru dolů, a šance už ubyly. V 51. minutě po centru Lukáše Staňa zametl míč vedle brány Tomáš Jeneček. Pak se hrálo spíše mezi šestnáctkami. V 76. minutě zahodil tutovku domácí Daniel Gryz. Stejně se vedlo o chvíli později i Lukáši Staňovi. Darkovičky pak domácí za to potrestaly, když v 85. minutě se uvolnil Michal Gai a v pohodě vyrovnal - 1:1. Domácí však ale nakonec strhli výhru na svou stranu, když lob Davida Tomaky z hranice šestnáctky zaplul za záda překvapeného brankáře Pískaly - 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): První poločas byla Závada lepší a ovládala hru, kdyby to bylo 4:2, nikdo by se nedivil. Druhá půlka už byla spíše bojovnější, a nebylo tolik šancí. V závěru sice hosté srovnali, ale David Tomaka nám lobem z hranice vápna zajistil výhru.

FK Darkovičky B
Petr Adamčík (hráč): Začali jsme hodně dobře a vypracovali několik šancí. Pak se hra srovnala a domácí se ujali vedení. Druhý poločas jsme začali aktivně a vytvořili jsme si pološance a tlak. Pak domácí už hru kontrolovali. Závěr však byl hektický. My nejdříve vyrovnali, ale domácí hodně šťastnou brankou nakonec vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - P. Chřibek [-] (72. D. Kubiš [-] ) , A. Dihel [-] , T. Janeček [-] (75. D. Tomaka [-] ) , L. Staňo [-] , J. Lébl [-] (80. J. Cigán [-] ) , D. Gryz [-] , J. Náwrath [-] (56. D. Vitásek [-] ) , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] , J. Sniehotta [-]

FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - P. Beneš [-] , D. Hruška [-] (80. P. Adamčík [-] ) , P. Ender [-] - V. Mikula [-] , M. Gai [-] , D. Schebestik [-] , L. Lička [-] (70. J. Míl [-] ) - M. Duda [-] , J. Hanus [-] (55. A. Vilkus [-] ) , J. Kneifel [-] (36. M. Ondič [-] )

Hráči zápasu: P. Krajíček , L. Staňo , A. Dihel - M. Ondič .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HARAZIM David - CHŘÍBEK Vojtěch (N), HRUŠKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.