Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov rozmetal Štěpánkovice


Branky


0

Oldřišov o své výhře rozhodl už v prvním dějství pěti góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov vstopupil do zápasu vskutku raketově a během první pětiminutovky bylo skoro po zápase. Už ve 2. minutě poslal Michael Ulička balon na Jakuba Vavrečku, který ho posunul pod sebe na lépe postaveného Vojtěcha Bechného, který se nemýlil - 1:0. Uběhly sotva tři minuty a Oldřišov vsítil svou druhou branku. Vojtěch Bechný vystihl špatnou rozehrávku hostující obrany, navedl si míč na střed a střelou z osmnácti metrů uklidil míč k tyči - 2:0. Oldřišov nadále válcoval Štěpánkovice. V 18. minutě rozehrál Michael Ulička standardku do strany na Petra Latoně, který odcentroval na Pavla Pardyho, jenž hlavou v pohodě skóroval - 3:0. Ve 23. minutě se řítili čtyři domácí hráči na jednoho obránce hostů, a přečíselní zakončil brankou Pavel Pardy - 4:0. Pak se teprve dostali ke slovu hosté dvěma průniky Matěje Tomíčka, které však nemířily přesně. Pátou branku pak Oldřišov přidal ve 34. minutě, kdy zkompletoval hattrick Vojtěch Bechný - 5:0. 

 

Ve druhé části se hra uklidnila, obě družiny prostřídaly. Domácí se už tak moc do útoku nehnali, a Štěpánkovice zase nechtěly obdržet větší příděl branek. Hosté mohli korigovat dvěma průniky Lukáše Jurčeka, které však vyzněly vniveč. Poslední branku dali domácí dvě minuty před koncem střídajícím Lukášem Wernerem - 6:0. Oldřišov výhrou přeskočil svého soupeře v tabulce. Štěpánkovice přezimují na chvostu tabulky. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (vedoucí mužstva): Rozhodli jsme v prvním poločase, kdy jsme byli jasně lepší. Ve druhém jsme prostřídali a výhru si už jen spíše hlídali.

TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Začalo to jednoznačně. Než jsme se rozkoukali prohrávali jsme 2:0. Do dvacáté páté minuty to bylo 4:0. Pak jsme se osmělili dvě,a akcemi, ale ty byly neúspěšné. Ve druhé půli se to spíš už jen dohrávalo, oni se nikam netlačili a my jsme nechtěli dostat kotlík.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
D. Bořucký [-] - L. Urban [-] , L. Strouhal [-] (46. M. Paveska [-] ) , R. Wagner [-] , R. Kalo [-] , J. Vavrečka [-] (46. M. Hluchník [-] ) - I. Hofer [-] , M. Ulička [-] (62. L. Werner [-] ) , P. Latoň [-] - V. Bechný [-] (73. T. Lavický [-] ) , P. Pardy [-] (74. P. Mathias [-] ) -

TJ Sokol Štěpánkovice B
F. Drastík [-] - O. Bělák [-] , G. Slaný [-] (46. L. Kožušník [-] ) , L. Jurček [-] , J. Vendelín [-] , M. Nowický [-] (46. J. Kolečkář [-] ) , D. Kožušník [-] (70. L. Bielan [-] ) , M. Pluške [-] , P. Benek [-] (46. L. Vybrančík [-] ) , M. Tomíček [-] , T. Wolf [-] (38. J. Václavík [-] )

Hráči zápasu: V. Bechný , P. Pardy - M. Tomíček .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: BLAGA Richard - PIROŠ Kamil (N), HARAZIM Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.