5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina nedala Kobeřicím šanci


Branky


7. M. Koval , 14. M. Boháč , 17. V. Čech , 62. V. Čech , 79. K. Janiš (vl.)
0

Vřesina si zcela jednoznačně poradila s Kobeřicemi, když jim na cestu přibalila pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina v zápase proti Kobeřicím na hřišti jasně dominovala. Kromě pěti gólů, zahodila ještě další velké množství šancí. Kobeřice se dostávaly jen k centrům a střelám ze střední vzdálenosti, se kterými neměl brankář Lampart problém. Ve 4. minutě hledal svým centrem Ondřej Kocián Petra Bočka, který si však na něj málo vyskočil a balon mu přeplachtil přes hlavu. Vřesina se ujala vedení už v šesté minutě, kdy dlouhý aut Ondřeje Kociána dopravil do sítě hlavou Miroslav Koval – 1:0. Po deseti minutách se snažili propálit hostujícího brankáře postupně Petr Boček, Vojtěch Kocián a Miroslav Koval, ale neuspěli. Ve 13. minutě si po centru Miroslava Kovala Martin Boháč obehrál kobeřického zadáka a nasadil jesle hostujícímu brankáři – 2:0. Za čtyři minuty našel roh Miroslava Kovala v šestnáctce Vítězslava Čecha, který propálil brankáře – 3:0. Ve 22. minutě Martin Gajda napálil pouze kobeřického gólmana. Po půlhodině hry hlavičkoval mimo tři tyče Jakub Hymon. V 35. minutě se po rohu Kovala otřela hlavička Petra Bočka jen o břevno. Do poločasu se už nic významného nestalo.

 

Stejný obrázek pokračoval i po přestávce. Hned ze startu druhé půle šel sám na brankáře Martin Gajda, ale neuspěl. V 55. minutě Koval zcela sám přestřelil. V 58. minutě vylapal hostující brankář Jakub Stříbný Petra Bočka a dorážka Miroslava Kovala směřovala pánubohu do oken.Po hodině hry zahrával roh opět Miroslav Koval, a Vítězslav Čech doklepával balon za záda nešťastného brankáře Stříbného – 4:0. Kalich hořkosti až do dna si hosté vypili v 79. minutě, když po rohovém kopu Kovala a střele Čecha si míč srazil do vlastní brány Kamil Janiš – 5:0. V závěru střetnutí šel ještě sám Martin Boháč na hostujícího brankáře, ale nedal. Tři minuty před koncem Miroslav Koval ze šestnácti metrů přestřelil bránu.   



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí mužstva): Byli jsme lepším týmem a mohli jsme vyhrát i větším brankový rozdílem. Jsem rád, že naše neproměňování šancí nás nestálo body. Soupeř předvedl sympatický výkon.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Do patnácté minuty jsme prohrávali o tři branky, a bylo po zápase. Domácí nás jasně přehráli. My jsme neměli nic a prakticky jsme se jen bránili.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Gajda [-] , O. Kocián [-] , V. Čech [-] , V. Kocian [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , M. Boháč [-] , J. Hymon [-] (64. P. Reichel [-] ) , J. Pagáč [-] , M. Koval [-]

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - J. Bitomský [-] (56. J. Bečica [-] ) , J. Návrat [-] , R. Hahn [-] , L. Rycka [-] (68. P. Ullrich [-] ) , O. Bedrich [-] , D. Lasák [-] , L. Mrva [-] , A. Lasák [-] , L. Jašek [-] (64. P. Gorčakovský [-] ) , K. Janiš [-]

ŽK: 31. K. Janiš .
Hráči zápasu: V. Čech - L. Mrva .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - VÁLEK Jaromír, HARAZIM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.