2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice urvaly výhru


Branky


25. R. Urban , 78. R. Urban
0

Litultovice byly po většinu času lepším mužstvem, ale z výhry se radují domácí Jakartovice, díky dvěma trefám Urbana.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Další derby nabídl zápas Jakartovic s Litultovicemi Oba týmy měli před zápase stejně bodů v tabulce. V prvním dějství ovládala hru družina hostujícího trenéra Haase. Hned v 5. minutě vylapal jejich šanci brankář David Barták. Stejně se vedlo hostům o chvíli později z přímého kopu, kdy Barták vytáhl při střele do šibenice skvostný zákrok. Vedení se tak paradoxně ujaly Jakartovice. Míč se po ose Dominik Filip, Jan Kovalčík, Radim Holub, dostal až k Radoslavu Urbanovi, který ho zametl hlavou do brány  – 1:0. Ve 27. minutě jakartovický Kamil Palkovič vysunul Miroslava Sváčka, který jen těsně z první minul bránu. Do konce první půle se pak hra odehrávala mezi pokutovými územími obou celků. 

 

I úvodních deset minut druhé půle patřilo hostům, ale Barták v brance opět čaroval, když vychytal hosty ve třech šancích. Od 55. minuty převzaly taktovku domácí Jakartovice a začaly hosty přehrávat. Svou převahu vyjádřily v 78. minutě. Miroslav Sváček vyslal přesnou přihrávkou do úniku Kamila Palkovič, který nezištně našel lépe postaveného Radoslava Urbana, jenž vsítil svou druhou branku v zápase – 2:0. Domácí se uklidnili a v pohodě dovedli zápas do tříbodového konce. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý st. (trenér): Šlo o vyhrocené utkání dvou sousedních vesnic a týmů z tabulky. V první části jsme nehráli podle mého gusta, ale šli jsme do vedení. Ve druhém se to už zlepšilo, my přidali druhý gól a zápas dovedli do vítězného konce.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Metodikou prof.Ječmena z komedií o básnících bych řekl, že za jedna včera odřídili utkání rozhodčí, za dvě já v roli trenéra, za tři brankář domácích, za čtyři ti nejlepší z hostů a za pět všichni ostatní. Na těžkém terénu šlo těžko něco vymyslet natož uhrát a přestože se veškeré dění na hřišti odehrávalo mezi půlkruhem domácích a středovým kruhem, tak pouze domácí vstřelili dvě, víceméně šťastné branky, a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


FK Jakartovice
D. Barták [-] - J. Pekárek [-] (89. K. Černý [-] ) , M. Poštulka [-] (74. A. Kreisl [-] ) , D. Filip [-] (90. T. Matyáš [-] ) , R. Holub [-] , B. Malček [-] , R. Urban [-] (86. J. Porubek [-] ) , K. Palkovič [-] , M. Sváček [-] , L. Martinka [-] , J. Kovalčík [-]

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - P. Fiala [-] , S. Konečný [-] (70. P. Gloga [-] ) , J. Raschka [-] (78. K. Raida [-] ) , M. Procházka [-] , J. Tengler [-] , M. Grygar [-] (78. V. Toporčák [-] ) , M. Šeuer [-] , M. Drápal [-] , D. Lebeda [-] , O. Minarčík [-]

ŽK: 33. L. Martinka , 68. J. Kovalčík , 90. B. Malček - 81. K. Janetzký .
Hráči zápasu: D. Barták , D. Filip , B. Malček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - HENNIG Antonín, PIVOVARČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.