Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice v deseti nestačily na Hoštice


Branky


0

Jakartovice hrály více jak šedesát minut o deseti, a Hoštice přesilovku využily a mají tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Malých Hoštic přijel celek Jakartovic, kterému se minulou sezónu na hřištích soupeřů nebývale dařilo. Přibližně do dvacáté minuty byla hostující ndružina z Jakartovic optocky lepším týmem. Pak ale přišla 24. minuta, která zápas ovlivnila. Hostující Tomáš Rubý udeřil protihráče a musel předčasně pod sprchy a domácí družině se naskytla dlouhá přesilovka. O dvě minuty později se ještě hoštický Miroslav Kara zastřelova. Přesilovku pak využily Hoštice ve 32. minutě, když Ondřej Šafarčík dostal míč za obranu, udělal kličku brankáři Davidu Bartákovi a z úhlu rozvlnil síť – 1:0. Zbytek poločasu se odehrál mezi šestnáctkami obou mužstev. 

 

Hned v úvodu druhého poločasu se domácí dostali do dvoubrankového trháku, když samostatný únik využil Vlastimil Racko, který střelou podél brankáře vsítil branku – 2:0. Jakartovice ač v deseti pak začali domácím nepříjemně zatápět a výsledkem jejich snažení byla korekce skóre z kopačky Břetislava Malčeka – 2:1. V závěru, kdy hosté vrhli všechny síly do ofenzivy, Hoštice svou výhru pojistily. V 89. minutě jim vrátil dvoubrankový náskok po sólovém úniku Lukáš Baďura – 3:1. O minutu později střelou zpoza šestnáctky uzavřel skóre Martin Slíž – 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Vyloučením se soupeř víc zatáhl, a snažil se hrát na brejky, které mu nevycházely. My jsme se však trápili až do konce zápasu, kdy jsme dvěma góly definitivně rozhodli.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý st. (trenér): Zápas ovlivnilo vyloučení našeho hráče. Sice jsme bojovali a snažili, ale soupeř se ujal vedení. Po poločase hned vsítil druhou branku.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , V. Kopťák [-] , L. Baďura [-] , V. Racko [-] , J. Grygarčík [-] , E. Klinger [-] , D. Kubala [-] , M. Unruh [-] , D. Kašný [-]

FK Jakartovice
D. Barták [-] - M. Poštulka [-] , D. Filip [-] , R. Holub [-] , B. Malček [-] , R. Urban [-] , K. Palkovič [-] , J. Porubek [-] , L. Martinka [-] , J. Kovalčík [-] , T. Rubý [-]

ŽK: 15. V. Kopťák , 45. D. Kubala , 55. O. Šafarčík , 60. D. Kašný - 41. R. Urban . ČK: 24. T. Rubý .
Hráči zápasu: O. Šafarčík , E. Klinger - B. Malček .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - KRZISCH Roman, KOTÁSEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.