Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice utrpěly výhru


0

Litultovicím nestačilo dvojí vedení o jednu branku. Stěbořice nakonec strhly výhru na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V derby zápase se střetly týmy ze Stěbořic a Litultovic. Stěbořice v tomto utkání doslova utrpěly výhru nad Litultovicemi, když po celý zápas byly vždy o krok pozadu. Hosté se ujali vedeni už ve 3. minutě, když rychlý brejk zakončil Martin Procházka – 0:1. Pak se hra odehrávala hlavně mezi šestnáctkami. Stěbořice si nevytvořily v podsatě nic a Litultovice měly dva nadějné brejky. Stěbořice vyrovnaly až těsně před přestávkou, když z malého vápna dopravil míč do sítě Michal Josefus – 1:1. Do kabin tak odcházely obě družiny za nerozhodného stavu.

 

I vstup do druhé části vyšel lépe hostům, když nedůrazu v hostující defenzivě využil Martin Procházka, který se v zápase podruhé zapsal do, listiny střelců – 1:2. Stěbořice se pak začaly postupně zvedat, i když Litultovice nadále hrozily z brejků. V 64. minutě prodloužil přímý kop Ondřeje Šmalce do sítě Martin Fiedler a srovnal – 2:2. Domácí pak zahrávali velké množství standardek a pět minut před koncem přišel rozhodující moment, když opět Ondřej Šmalec zahrával trestný kop a míč dopravil do sítě Michal Jamnický – 3:2. V závěru ještě Stěbořice zahodily šance Jakubem Fiedlerem a Vojtěchem Kramným.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Výhru jsme doslova utrpěli. Celý zápas jsme tahali za kratší konec. Pořád jsme prohrávali a rozhodující trefu jsme vsítili v samém závěru.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Ze hřiště jsme odcházeli sice poraženi, ale narozdíl od domácích, které výhra naprosto nemohla těšit, se vztyčenou hlavou. Nejlepším hráčem domácích byl hlavní rozhodčí, který dokázal v posledních 15 minutách utkání domácím darovat neuvěřitelných 12 standardních situací, v celém utkání jich bylo dobře přes třicet, naproti tomu my jsme jich zahrávali nejvýše deset, ve druhém poločase, přes naši herní převahu, pouze tři. Rozhodčí podal opravdu bezchybný výkon, neustále zaměstnával naši obranu i brankáře a totální ofenzívou nás držel v neustálém stresu a tlaku. Domácí v podstatě jen přihlíželi. Bohužel však dali o branku více a my zůstali bez bodu. Život jde dál a snad se někdo alespoň zastydí. Těší mě naše kvalitní hra a dlouhodobě dobrá nálada v týmu. Poslední tři kola si užijeme.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] (73. D. Burda [-] ) , J. Holubec [-] , M. Jamnický [-] , K. Havlásek [-] , O. Šumbera [-] (83. V. Kramný [-] ) , R. Kokošek [-] , O. Šmalec [-] , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] (59. L. Burda [-] )

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - M. Procházka [-] , J. Tengler [-] (76. A. Košárek [-] ) , M. Grygar [-] , M. Šeuer [-] , M. Borč [-] , M. Drápal [-] , O. Doležel [-] , D. Lebeda [-] , P. Fiala [-] , O. Minarčík [-]

ŽK: 48. M. Josefus , 73. J. Holubec , 90. M. Jamnický - 55. O. Minarčík , 77. M. Grygar , 80. M. Borč .
Hráči zápasu: O. Šmalec - M. Procházka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PRETSCH Adam - PUFFLER Jan, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.