Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice nadále tápou i díky čtyřem gólům vřesinského Bočka


Branky


49. J. Lichovník (p.) , 59. F. Mrusek - 10. P. Boček , 32. P. Boček , 44. P. Boček , 63. M. Gajda , 67. J. Hymon , 78. P. Boček , 83. M. Boháč
0

Po poločase vedla Vřesina o tři branky. Na počátku druhé půle Vávrovice dvěma góly zápas zdramatizovaly. Vřesina ale čtyřmi góly dovedla zápas do přesvědčivého konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 5. minutě zahodily Vávrovice po centru Jana Schneidera šanci Filipem Mruskem, který ve slibné pozici tak dlouho otálel se zakončením, až mu hostující bek vypíchl balon. O pět minut později vypálil na druhé straně Vojtěch Kocián, a vyraženou střelu uklidil do brány hrdina dne Petr Boček – 0:1. Po půlhodině hry zahrály Vávrovice špatný ofsajd systém, Jakub Hymon naservíroval balon Petru Bočkovi, který se opět nemýlil – 0:2. Minutu před odchodem do kabin střelu vyraženou vávrovickým brankářem Janem Greipelem zametl do brány Petr Boček a zkompletoval svůj hattrick – 0:3. 

 

Na začátku druhé části Vávrovice zápas zdramatizovaly. Ve 49. minutě se stal úspěšným exekutorem penalty Jan Lichovník. Pokutový kop byl nařízen za faul na Filipa Mruska – 1:3. O deset minut později zatáhly Vávrovice míč po straně a centr zužitkoval Filip Mrusek ke sbížení na jednobranový rozdíl – 2:3. Místo toho, aby to Vávrovice nakoplo, tak Vřesina hned vzápětí znovu utekla o dvě branky. V 62. minutě ještě Greipel vyrazil pokus Petra Bočka na roh. Z následného rohu Martina Boháče se trefil hlavou jeho jmenovec Gajda – 2:4. Pak už na hřišti kralovala Vřesina. V 67. minutě se po lajně uvolnil Ondřej Kocián a jeho centr propasíroval do sítě Jakub Hymon – 2:5. O čyři minuty střelu Martina Boháče dokázal zlikvidovat Greipel. V 78. minutě se zjevil sám před brankářem Petr Boček a střelou podél něho mu nedal šanci a vsítil tak svůj čtvrtý gól – 2:6. Definitivní tečku za zápasem udělal po samostatné akci Martin Boháč – 2:7. 



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): V první části jsme byli čtyřicet minut lepším týmem, ale dostal jsme tři góly. Po menším kraválu v kabině, jsme snížili na rozdíl jediné branky. Místo aby nás to zvedlo, jsme inkasovali čtvrtou branku a bylo po zápase. Klukům ale nemám co vytknout, chtěli, bojovali, ale nejde jim to, a chybí jim i štěstí.

TJ Vřesina
Miloš Chvěja (asistent trenéra): Vyhráli jsme zaslouženě. Po půli jsme vedli o tři branky. Pak jsme to asi podcenili, a domácí snížili na rozdíl jediné branky a zase jsme se začali bát. Naštěstí závěr patřil opět nám.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
J. Greipel [-] - R. Schreiber [-] (72. V. Schramm [-] ) , F. Mrusek [-] , J. Schneider [-] , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] , O. Levák [-] , T. Šenk [-] , F. Mužík [-] , J. Lichovník [-] , M. Schoppik [-] (56. J. Chryczyk [-] )

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] , P. Strakoš [-] , V. Čech [-] , P. Boček [-] , J. Hymon [-] , P. Reichel [-] , M. Boháč [-] , M. Gajda [-] , O. Kocián [-] , V. Kocian [-]

ŽK: 28. J. Schneider , 70. J. Lichovník , 88. F. Mužík - 20. P. Reichel , 58. J. Hymon , 80. M. Boháč .
Hráči zápasu: J. Schneider - P. Boček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - STANKE Vladimír, BLAGA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.