0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O zápase rozhodla jediná trefa Lebedy


Branky


0

O osudu utkání rozhodla 29. minuta, kdy se prosadil hostující hráč Lebeda. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opavě se v této sezóně moc nedaří a potvrdil to i zápas s doposud trápícími se Litultovicemi. Opava nastoupila do zápasu velice vlažně a aktivnější v první polovině zápasu byla hostující družina z Litultovic. Rozhodující okamžik zápasu přišel po půlhodině hry, když opavský Lukáš Mařádek střílel v nadějné pozici do prázdné brány. K jeho smůle nastřelil pouze hostujícího beka, od nějž se míč odrazil do brejku k Danieli Lebedovi, který pokořil domácího brankáře Bohumíra Lorenze – 0:1.  Opavu to zaskočilo a až do konce poločasu se z úderu nevzpamatovala.

 

Ve druhém dějství se výkon Opavy zlepšil, ale k ničemu pořádnému se nedokázala dostat. Její hra byla bez nápadu, bez pohybu. Místo přímočaré akce zbytečně roztahovala míč do stran. Litultovice se sice k pořádné kloudné akci za druhý poločas nedostaly, ale s přehledem si udržovaly nejtěsnější náskok. Zápas tak skončil tříbodovým lupem Litultovic. Opava se prohrou nebezpečně přiblížila ke spodním patrům tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Zápas neměl moc kvalitu. Z naší předvedené hry jsem zklamán. Hosté byli v prvním poločase aktivnější. Ve druhé půli jsme se sice zlepšili, ale nedokázali jsme však nic vymyslet a bylo to bez pohybu a nápadu.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Na hřiště soupeře jsme jeli s odhodláním zvítězit a od první minuty jsme domácím nedovolili téměř žádnozu protihru. Bohužel se nám z drtivého tlaku podařilo vstřelit pouze jednu branku, po které jsme bohužel polevili, což přineslo, až do konce utkání, vyrovnání hry. Utkání mělo náboj a muselo se líbit. Naše výhra je vydřená, ovšem plně zasloužená.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Hlaváč [-] (46. K. Továrek [-] ) , I. Kratochvíl [-] , L. Šustak [-] , R. Jedlička [-] (46. M. Valík [-] ) , P. Kavan [-] , L. Mařádek [-] , J. Kretek [-] , V. Henčl [-] , T. Matějek [-] , J. Herrmann [-] (73. R. Škrobánek [-] )

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - M. Šeuer [-] , M. Borč [-] , M. Drápal [-] (86. P. Gloga [-] ) , M. Grygar [-] , A. Košárek [-] (87. J. Javorek [-] ) , O. Doležel [-] , D. Lebeda [-] , P. Fiala [-] , J. Tengler [-] , O. Minarčík [-]

ŽK: 47. T. Matějek , 76. V. Henčl .
Hráči zápasu: D. Lebeda .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PINČEK Milan - STANKE Vladimír, CAHEL Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.