Pustá Polom se nadále trápí


1

Pustá Polom sice vedla o jednu branku po čtvrthodině hry. Litultovice však skóre čtyřmi góly zvrátily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V souboji dvou celků, které se v letošním ročníku trápí zvítězily Litultovice. Pustá Polom opět doplatila na svou neschopnost dopravit míč do sítě. Ve 13. minutě šla Polom do vedení po penaltě, nařízené za faul na Martina Šmída, kterou proměnil David Schlossarek – 0:1. Pak ale Polom zahodila dvě tutovky Markem Moravcem a přišel zákonitý trest. Ve 21. minutě se vyrovnal účet zápasu Antonín Košárek – 1:1. Litultovice začaly svého soupeře přehrávat a odměnou jim byl gól, kterým sedm minut před odchodem na přestávkovou pauzu otočil skóre Daniel Lebeda – 2:1. 

 

Vstup do druhé půle měly lepší Litultovice, které deset minut po její startu navýšily své vedení Oldřichem Minarčíkem – 3:1. Polom se pak snažila ale něco s výsledkem udělat, ale nájezdy Martina Šmída, Vojtěcha Hendrycha a Martina Kuděly vyzněly do ztracena. Definitivní podobu skóre dal v 78. minutě svou druhou brankou Oldřich Minarčík – 4:1. Navíc v samém závěru zahodil velkou šanci domácích stoper Karel Raida.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Karel Raida (obránce): Zápas byl jednoznačně náš, i za stavu 0:1 jsme věděli, že vyhrajeme. Škoda jen, že jsme nevyhráli větším rozdílem. Největší šanci jsem v 88.minutě propásl já. Už se těšíme na dalšího soupeře.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Sice jsme se ujali vedení, ale pak už jsme neproměnili žádnou šanci, což je náš problém celou sezónu.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - VÁCLAVÍK Josef, HENNIG Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 9. 2016 15:41
Zasloužene vítězství domácích