0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Brunclíka sestřelil lídra tabulky


Branky


0

Tři góly Brunclíka zajistily výhru Hněvošicím, které tak bodově vyloupily Hlavnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj nováčků soutěže skončil překvapivou, leč zaslouženou výhrou hostujících Hněvošic. Vedoucí Hlavnici se zápas hrubě nepovedl a Hněvošice po celé střetnutí diktovaly tempo hry. Už ve 3. minutě v nadějné pozici pálil hněvošický Pavel Šafarčík nad bránu domácí bránu. Domácí toto varování příliš vážně nevzali a po dvaceti minutách byl Šafarčík faulován na hranici šestnáctky a Daniel Brunclík z přímého kopu zarmoutil domácího brankáře.  – 0:1. V 27. minutě Brunclík vybídl ke skórování Michala Königa, který však střelecké kopačky nenazul. Na konci poločasu ještě Brunclík třikrát zazdil nadějnou šanci. Vždy mířil těsně mimo branku. Hlavnice se v prvním dějství nezmohla na žádnou šanci.

 

I když, se domácí ve druhé půli mírně zlepšili, přesto Hněvošice nadále držely otěže zápasu pevně ve svých rukou. Po hodině hry se Brunclík ještě zastřeloval. V 74. minutě po narážečce s Pavlem Šafarčíkem už propálil Brunclík vše, co mu stálo v cestě – 0:2. Teprve nyní se dostala Hlavnice do nadějných šancí, ale Elbl s Davidem Liškou zápas nezdramatizovali. V 77. minutě byl navíc vyloučen domácí Vrána a Hlavnice dohrávala zápas v deseti lidech. V poslední minutě si musela Hlavnice vypít kalich hořkosti do dna, když po krásné kolmici Stříbného zkompletoval Brunclík hattrick – 0:3.



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Dneska to nešlo vůbec nikomu, Je třeba někdy dostat za uši. Hráli jsme úplnou tužku a hosté vyhráli zaslouženě.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): I v oslabené sestavě jsme dokázali zvítězit. Domácí jsme prakticky za celý zápas do ničeho nepustili. Výhra je zasloužená.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - T. Liška [-] , P. Elbl [-] , L. Kirschner [-] , D. Liška [-] , Z. Vrána [-] , T. Kukol [-] , J. Wollner [-] , D. Hendrych [-] , P. Haas [-] , D. Ochrana [-] (46. D. Haas [-] )

TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - M. Konig [-] (85. P. Bartošík [-] ) , P. Stříbrný [-] (90. M. Schlehofer [-] ) , P. Ševior [-] , J. Novák [-] , R. Gargoš [-] , P. Latka [-] , P. Šafarčík [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , D. Brunclík [-]

ŽK: 38. R. Buchta , 61. P. Latka , 77. R. Gargoš . ČK: 77. Z. Vrána .
Hráči zápasu: D. Brunclík , L. Hartmann , R. Gargoš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PUFFLER Jan - STANKE Vladimír, ZEMEK Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.