M. Papšík 72. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá opět prohrála


Branky


0

Litultovice se dostaly do dvoubrankového vedení. Domácí Bělá 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj trápících se celků nabídlo střetnutí mezi Bělou a Litultovicemi. Výsledku by slušela remíza, ale hosté byli šťastnějším celkem. Družina trenéra Haase šla do vedení v 10. minutě, když se úspěšným střelcem stal Oldřich Minarčík – 0:1. Do konce poločasu obě ekipy nastřelily po jednom břevnu. Za domácí se do brankové konstrukce trefil Jiří Richter. Další šance Bělé zavraždili Martin Hiltavský a Marek Jäger. Do kabin tak šly s náskokem jedné branky Litultovice.

 

Druhá půle se nesla v obdobném duchu, podle hesla každý chvilku tahá pilku. V 62. minutě šly Litultovice už do dvoubrankového trháku, když se zapsal do listiny střelců Michal Bělaška – 0:2. Za deset minut vykřesala Bělá jiskřičku naděje. V pokutovém území byl po centru Richarda Václavka sražen Marek Jäger a se značky pokutového kopu prosadil Papšík – 1:2. V závěru ještě Bělá hosty přitlačila, ale z tlaku už žádnou branku nevytěžila. Největší příležitost spálil Hiltavský, když balón napálil jen do brankové konstrukce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (hrající trenér): Opět remízový zápas. Šance byly na obou stranách a Litultovice jich využily více než my a vyhrály.




Sestavy


TJ Sokol Bělá
P. Kolár [-] - L. Mackovčin [-] , M. Michalík [-] (5. M. Hiltavský [-] ) , M. Papšík [-] , D. David [-] (37. K. Krupa [-] ) , R. Václavek [-] , M. Jäger [-] , J. Richter [-] , M. Mikšaník [-] , M. Kiai [-] , P. Vybrančík [-]

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - M. Procházka [-] , M. Šeuer [-] , M. Drápal [-] , J. Tengler [-] , O. Minarčík [-] , O. Doležel [-] , M. Bělaška [-] (78. S. Konečný [-] ) , J. Raschka [-] , D. Lebeda [-] (90. K. Raida [-] ) , P. Fiala [-]

ŽK: 76. M. Mikšaník , 82. M. Hiltavský - 73. M. Šeuer , 90. S. Konečný .
Hráči zápasu: M. Kiai .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - HRUBÝ Václav, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.