2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice vydřely výhru


Branky


0

Pěkný zápas, ve kterém daly Stěbořice dvě branky, Vřesina pouze jednu. Proto si tři body připisují Stěbořice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavé utkání přineslo souboj mezi Stěbořicemi a Vřesinou. Obě družiny nabídly divákům pohledný fotbal s šancemi na obou stranách. Stěbořice otevřely skóre ve 13. minutě, kdy střela Jakuba Fiedlera zaplula do sítě – 1:0.  Pak se dostala ke slovu Vřesina V 27. minutě střela Vojtěcha Kociána skončila na břevnu, a dorážka Miroslava Kovala skončila nad bránou. O minutu později střelu Martina Boháče bravurně vyrazil brankář Jakub Losert. Hned vzápětí napálil Miroslav Koval svou střelu nad bránu. Před odchodem do kabin na opačné straně byli neúspěšní Roman Kokošek a Michal Josefus, kteří v nadějních pozicích pálil nepřesně. 

 

Druhé dějství přineslo obdobnou podívanou. Hrál se svižný fotbal v rychlém tempu. Úvod patřil Vřesině. V 52. minutě Vojtěch Kocián seřídil svá mířidla nepřesně. O pět minut později Petru Bočkovi jeho pokus vyškrábl na roh brankář Losert. Po hodině hry dokázala Vřesina vyrovnat, když kapitán Martin Boháč pálil přímo pod víko hostujcí svatyně – 1:1. Pak chvilku převzaly taktovku Stěbořice, ale třikrát zaváhali v šancích Roman Kokošek, Jakub Fiedler a Ondřej Šmalec. V 70. minutě se míč po ose Ondřej Šmalec, Jakub Fiedler dostal k Michalu Josefusovi, který rozhodl zápas – 2:1. Závěrečná snaha Vřesiny už přišla vniveč. V nadějných pozicích selhali Miroslav Koval s Richterem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Strašně těžký soupeř, který hrál výborně. Zápas byl bohatý na šance a klidně to mohlo skončit 6:5, jak pro nás, tak pro soupeře.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): První poločas byl vyrovnaný. Ve druhém jsme měli více tutovek my. Fotbal se ale hraje na branky, které my dávat neumíme. Aby jsme začali vyhrávat, tak si koupíme branky na ragby.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] (90. L. Burda [-] ) , M. Jamnický [-] (82. D. Burda [-] ) , K. Havlásek [-] , O. Šumbera [-] , R. Kokošek [-] , O. Šmalec [-] , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] (56. J. Holubec [-] ) , P. Vavrečka [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Čech [-] , M. Koval [-] , P. Boček [-] , J. Hymon [-] (56. T. Pientka [-] ) , P. Reichel [-] , O. Kocián [-] , M. Boháč [-] , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

ŽK: 19. M. Josefus , 70. J. Losert - 2. V. Kocian , 43. P. Strakoš , 77. V. Čech , 82. M. Boháč .
Hráči zápasu: J. Losert .
Počet diváků: 37.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.