Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 13:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce Hoštice vykradly Hněvošice


Branky


0

Hošticím patřil úvod utkání, kdy vsítily dvě branky. Hněvošice před poločasem snížily. Po vyloučení hněvošického gólmana vsítili hosté ještě dvě branky a zaslouženě vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V mrazivém sobotním odpoledni přivítaly Hněvošice na svém hřišti celek z Malých Hoštic. Úvod zápasu patřil hostující družině. Už po pár sekundách odcentrovaly Hoštice míč do vápna, kde špatně vyřešil situaci domácí zadák Radek Buchta, míč se dostal k Lukáši Baďurovi, který z otočky umístíl balon za záda domácího brankáře Lukáše Hartmanna - 0:1. Hoštice i nadále pokračovaly v tlaku. Po čtvrthodině hry se ocitl v nadějné šanci Roman Bita, ale špatně seřídil svá mířidla. Ve 23. minutě už to bylo o dvě branky, kdy po kombinaci na jeden dotek nedal domácímu gólmanovi žádnou šanci Vlastimil Racko - 0:2. O tři minuty později se řítil sám na brankáře opět Racko, ale míč mu v poslední chvíli uskočil a on ho napálil mimo tři tyče. Od 30. minuty převzaly taktovku hry Hněvošice. V 35. minutě se tečovaná střela Daniela Brunclík odrazila k Romanu Ševiorovi, který napálil míč do náruče brankáře Marka Honky. Ve 40. minutě centr Daniela Brunclíka pustil Roman Ševior na Josefa Nováka, který snižil - 1:2. O minutu později vychytal hostující brankář Honka Brunclíka.

 

Začátek druhé půle moc vzruchu nepřinesl. K zajímavým okamžikům patřila nebezpečna střela Brunclíka a na druhé straně pumelice Vojtěcha Kopťáka. V 77. minutě domácí stoper dal brankáři Hartmannovi špatnou malou domů. Míče se zmocnil hostujicí hráč, a brankář Hartmann ho fauloval před vápnem a musel předčasně do sprch. Do branky musel hráč z pole. Hosté přesilovku využili o dvě minuty později, když Chříbkův centr doručil do sítě Baďura - 1:3. V 81. minutě nikým neatakováný Chříbek pálí vysoko nad. O minutu později hoštický Vladan Bartošek opět netrefil míč mezi tři tyče. V 83. minutě se míč odrazil těsně za velké vápno k Ondřeji Šafarčíkovi, který ho zametl do sítě - 1:4. Poslední šanci měl hostující Ioannis Xenitidis, ale nevyzrál na brankáře hostí. Hoštice si pak už dokráčely za třemi body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): V prvním poločase, který byl vyrovnaný, využili hosté našich chyb. Ve druhé půli ovlivnilo zápas vyloučení našeho brankáře. Hosté pak přidali dvě branky a zaslouženě vyhráli.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Prvních dvacet pět minut bylo z naší strany excelentních. Tlačili jsme a dali jsme dvě branky. Pak jsme sice přestali hrát, přenechali iniciativu soupeři, ale utkání jsme kontrolovali.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - P. Stříbrný [-] , P. Ševior [-] , J. Novák [-] , P. Latka [-] , D. Brunclík [-] , R. Ševior [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , M. Konig [-] (74. P. Cojg [-] ) , M. Kotzián [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - D. Kubala [-] , R. Bita [-] (89. J. Grygarčík [-] ) , J. Chřibek [-] , D. Kašný [-] , M. Kokošek [-] , V. Kopťák [-] , L. Baďura [-] (85. I. Xenitidis [-] ) , V. Racko [-] (76. V. Bartošek [-] ) , E. Klinger [-] , O. Šafarčík [-]

ŽK: 15. R. Buchta - 42. J. Chřibek , 42. R. Bita . ČK: 77. L. Hartmann .
Hráči zápasu: L. Baďura .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - ČECH Zdeněk, HEISER Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.