Vřesina zaslouženě vyhrála


Branky


28. M. Gajda , 30. V. Kocian , 51. V. Čech , 73. M. Koval , 75. M. Koval - 42. D. Brunclík , 79. P. Ševior
0

Vřesina na svém trávníku přivítala nováčka z Hněvošic a zhruba od dvacáté minuty třímala taktovku utkání ve svých rukách a zaslouženě vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nováček z Hněvošic zajížděl ke svému prvnímu zápasu do Vřesiny. Po úvodním oťukávání, získala převahu domácí družina. Za domácí nevyužili šance Miroslav Koval a pak dvakrát Martin Boháč. Hněvošické zazdili Pavel Ševior a  Josef Novák. Poprvé se Vřesina gólově prosadila ve 28. minutě, když z jedenácti metrů zamířil k tyči placírkou Martin Gajda – 1:0. O dvě minuty později Vojtěch Kocián proměnil samostatný nájezd  - 2:0. O pět minut později málem rozpůlil břevno hustující svatyně Miroslav Koval. Hněvošice snížily čtyři minuty před odchodem do kabin, když se sám před brankářem prosadil Daniel Brunclík – 2:1. 

 

Ve druhé půli už hru režírovala Vřesina. V probíhající 51. minutě přetavil v branku pokutový kop Vítězslav Čech – 3:1. V 71. minutě po souhře s Bočkem navyšoval na 4:1 Miroslav Koval. Za dvě minuty přidal tentýž hráč pátou branku po přihrávce Ondřeje Kociána – 5:1. Hosté se zmohli už jen na korekci skóre, když Pavel Ševior vymetl střelou, která by mohla aspirovat na gól roku, ze třiceti metrů šibenici – 5:2. Pak se už zápas dohrával a domácí v pohodě udrželi tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí mužstva): Zápas byl asi do dvacáté minuty vyrovnaný, pak už jsme hru měli ve svých rukou. I když měli hosté nějaké záchvěvy ve druhé půli, drama jsme nepřipustili.

TJ Sokol Hněvošice
Stanislav Hartman (vedoucí mužstva): Zápas to byl vyrovnaný. Domácí po brejkových situacích trestali naše chyby.



Počet diváků: 81. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - VÁLEK Jaromír, HARAZIM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.