Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalec doma dokázal otočit zápas s Olším


Branky


0

Bohdalec zůstává i nadále stoprocentní, přestože v 21. minutě svítilo na tabuli 0:2 pro hosty. Za domácí opět úřadoval Jan Sklenář, který vsřelil čtyři branky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté odcházeli do kabin spokojenější

První půle začala jednoznačně v podání hostů. Olší na hřišti jasně dominovalo a svoji snahu využilo v 18. minutě, kdy hosté utekli po pravé straně a následný centrovaný míč našel osamoceného Fikra a ten poslal hosty jistě do vedení - 0:1.  Hosté v tlaku stále pokračovali a už o tři minuty později šli do dvoubrankového vedení, opět brejk po pravé straně, který našel Fikra a ten se opět nemýlil a Olší vedlo 0:2. Domácí Bohdalec se probral v 25. minutě, Morkus poslal centr na osamoceného Sklenáře a ten hlavou snížil - 1:2. V 30. minutě mohlo přijít vyrovnání, Sklenář utekl obraně, ale svůj lob proti vybíhajícímu Jašovi poslal vedle brány. Do konce půle se spíše hrálo na středu hřiště a tak se do šaten šlo za stavu 1:2. 

Jan Sklenář zařídil další vítězství domácích

Bohdalec do druhé půle vstoupil naprosto v jiném stylu, už v 46. minutě utekl Sklenář a srovnal na 2:2. Domácí Bohdalec začal na hřišti jasně dominovat a hrálo se spíše jen před šestnáctkou hostů. Svůj tlak dokázali domácí využit v 65. minutě. Po skrumáži ve vápně se míč dostal k Ambrožovi a ten svojí slabší nohou poslal Bohdalec do vedení - 3:2. V 70. minutě mohli jít domácí do dvoubrankového vedení, Franěk prodloužil míč na Sklenáře, ale ten při zakončení podklouzl a balon poslal vysoko nad. V 84. minutě přišel zlom, domácí gólman Skyja poslal dlouhý výkop na Sklenáře, ten si opláchnul hostujícího stopera a v reparátu si už s gólmanem poradil a domácí vedli o 2 branky. V 85. minutě přišla poslední šance zápasu, Jaroslav Dostál prošel přes dva hráče, svojí nepovedenou střelou našel Sklenáře a ten jistě zakončil skóre na 5:2 pro Bohdalec.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář: Do utkání jsme vstoupili naprosto katastrofálně a po prvním poločase zaslouženě prohrávali. Naštěstí jsme se dokázali o poločase uklidnit a v druhé půli jasně dominovali. Po výborném výkonu z druhé půle slavíme další vítězství a tři body do tabulky.

FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička: Dneska to byl vcelku vyrovnaný zápas. Nám vyšla lépe úvodní část zápasu, domácím druhá! Škoda, že rozhodčí minutu před poločasem, nenašel odvahu poslat do sprch domácího střelce po šlapáku na našeho brankáře, který už měl míč v rukou a v druhé půli, za stavu 3:2, neodpískal penaltu za jasné sražení Fikra v šestnáctce. Chci věřit, že to bylo jen z mladické nerozvážnosti.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , T. Dostál [-] , B. Nedoma [-] , R. Morkus [-] , J. Dostál [-] , F. Franěk [-] , J. Dostál [-] (80. D. Skryja [-] ) , M. Kučera [-] , J. Ambrož [-]

FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - J. Kolouch [-] , F. Nedoma [-] (79. J. Jelínek [-] ) , P. Kudláček [-] , D. Horký [-] - J. Šašek [-] , T. Bíbr [-] , A. Kaminaras [-] , P. Dvořák [-] - O. Fikr [-] , R. Chytka [-]

ŽK: 51. P. Jaša , 89. D. Skryja - 38. R. Chytka , 48. A. Kaminaras .
Hráči zápasu: J. Sklenář , J. Dostál - O. Fikr , D. Horký .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LHOTSKÝ Filip - NEDOMA Petr (N), VRTÍLEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.