Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drnovice si připisují další výhru


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Drnovice chtěly navázat na úspěšná minulá vystoupení. Hned v úvodu měly míč častěji na svých kopačkách, ale kromě územní převahy si žádnou příležitost nevypracovaly. Naopak domácí hráli velice jednoduše a již v 5 minutě se nejmladší hráč na hřišti, domácí útočník Novák, ocitl sám ve vápně, ale utopil se v kličkách. V 7 minutě prohrál Ignačák souboj s Markem Höfrem, který se řítil sám na Hrušáka a přízemní střelou dostal domácí do vedení. Jenomže branka hosty nijak nedeprimovala. Zvýšili úsilí a k územní převaze začaly přibývat i šance.  V krátkém sledu se v slibných příležitostech ocitli Ambroz, Kábele a Strnad, ale neuspěli. Dědice se připomněly ve 21  minutě nebezpečnou střelou, která skončila v rukavicích hostujícího brankáře. Tlak hostů se stupňoval a přinesl ovoce. Ve 25 minutě  rozebrali obranu domácích a akci ještě vyšperkoval nahrávkou Kábele na Lukeštíka, který již neměl problém trefit prázdnou branku. Ve 28 minutě našel krásnou nahrávkou za obranu Ambroz Kábeleho a ten sám před Vymazalem nezaváhal. Ve 31  minutě je zde další branka. Lukeštík vystřelí zpoza velkého a domácí brankář Vymazal vyrazil míč na nohu Kábelého a ten ho posílá k tyči. Obrat dokonán za 6 minut!Ve 40 minutě se domácí dožadují penalty za střet Lukáška s hostujícím brankářem, ale marně. 

 

V úvodu druhé části můžou Drnovice klidně přidat další zásahy. Ve 48 minutě se prokličuje do vápna Lukeštík, ale Vymazal je na místě. O minutu později si nahrávku za vápnem zpracuje Strnad a krásnou střelou trefuje břevno. V 50 minutě je sám před Vymazalem Janovský, ale přestřeluje. Celá druhá půle se nese v tomto duchu, ale hosté nejsou schopni proměnit ani ty nejvyloženější šance a když už něco trefí přesně, stojí proti nim branková konstrukce.   To se stalo v 61 minutě, kdy zpoza velkého trefuje Ambroz tyč. Až v 71 minutě přidáváme další zásah. To střídající Kučera nádhernou nahrávkou najde nabíhajícího Lukeštíka a ten sám před Vymazalem se nemýlí. V 77 minutě zahrává Ambroz tresný kop a tentokráte zvoní břevno. V 79  minutě kránou střelou, alá Wayne Rooney, střílí zpoza vápna domácí Usnul a trefuje šibenici. Domácí z minima vytěžili maximum. Ovšem závěr patří Drnovicím. V 88 minutě vyhraje střídající Klimek souboj u půlící čáry a vyšle na zteč Lukeštíka, jehož střelu Vymazal vyráží a dobíhající Ambroz nemá problém trefit prázdnou branku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dědice
Šmerda Luboš (hrač TJ Sokol Dědice): Soupeř dal víc branek, proto vyhrál. I když dvě branky dle mého názoru byly z ofsajdu. A ještě jim rozhodčí odpustil zcela jasnou penaltu po zákroku jejich gólmana.Na nějaké kdyby se ale nehraje, tak to dopadlo, jak to dopadlo.

FK Drnovice
David Kroutilík (hráč FKD, toho času po zranění na střídačce): Vyhrát jsme měli určitě vyšším rozdílem než jsme vyhráli. Převážnou část zápasu jsme byli určitě lepší. Dědice hrály 20 minut, potom odpadly a my jsme kontrolovali zápas. Zásadní si myslím bylo to, že jsme rychle vyrovnali a dostali se do vedení 1:2. Doufám, že se po mém zranění brzo dostanu do hry a klukům pomůžu.



Sestavy


TJ Sokol Dědice
M. Vymazal [-] - T. Sochor [-] , L. Šmerda [-] , P. Jenáček [-] , J. Sychra [-] - D. Křehlík [-] (64. J. Wagner [-] ) , L. Usnul [-] , P. Donneberger [-] , M. Höfer [-] - L. Novák [-] (36. M. Lukášek [-] ) , M. Höfer [-]

FK Drnovice
R. Hrušák [-] - M. Petřek [-] , J. Gottvald [-] , P. Měřínský [-] , J. Ignačák [-] - M. Strnad [-] (70. V. Kučera [-] ) , D. Lukeštík [-] , D. Forró [-] , P. Janovský [-] - L. Ambroz [-] , P. Kabele [-] (87. O. Klimek [-] )

Místo: Dědice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.