3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 10:00

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Heřmanice na body stále čekají


Branky


0

Jívovské béčko dokázalo navázat na domácí výhru v minulém kole a pomalu se dostávají místní hráči do formy. Naopak hostující Dolní Heřmanice se utápějí v mizérii a na své konto si připsali další porážku, když v dosavadních šesti zápasech dokázali zamířit přesně pouze čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Josef Požár zařídil domácím vedení

Domácí nechtěli zápas s posledními Heřmanicemi podcenit a od začátku se snažili udávat tempo hry. Domácí se také nakonec jako první dokázali prosadit, když se po nádherné kombinaci útočné dvojice Požár - Dřímal dokázal prosadit prvně jmenovaný. Do konce první půle se již skóre neměnilo a tak se tedy do kabin odcházelo za stavu 1:0 pro domácí fotbalisty.

Jan Hejtmánek odsoudil hosty k další porážce

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu a po krásné střele Josefa Požára a následné dorážce Jana Hejtmánka šli domácí do vedení 2:0. Tímto domácí hráči vzali zápas plně do svých rukou a utkání kontrolovali. V 87. minutě se hostující gólman Jiří Prokeš vydal na rohový kop do šestnáctky domácích. Ovšem toho využil domácí Jan Hejtmánek, který se trefil do prázdné brány a ukončil tak jakékoliv snahy hostů na zdramatizování vývoje utkání. Hráči Dolních Heřmanic si za celý zápas nevytvořili výraznější příležitost a domácí tedy zaslouženě berou tři body.



Sestavy


FC Santus Jívoví B
T. Dřímal [-] - M. Mach [-] , J. Pohanka [-] , D. Mrázek [-] , M. Žejšek [-] (56. L. Hejtmánek [-] ) - S. Krejčí [-] , J. Požár [-] (76. V. Uhlíř [-] ) , L. Novotný [-] (46. J. Láznička [-] ) - J. Hejtmánek [-] , M. Šoukal [-] , M. Dřímal [-] (54. L. Dřímal [-] ) -

SK Dolní Heřmanice
J. Prokeš [-] - S. Barták [-] - J. Havelka [-] , M. Krištof [-] (56. M. Špaček [-] ) , J. Žitnik [-] , J. Skryja [-] , M. Sedláček [-] , . Říha [-] (72. T. Karmazín [-] ) , J. Prudík [-] , Z. Nováček [-] , P. Dočkal [-]

ŽK: 26. J. Pohanka , 61. L. Dřímal , 73. D. Mrázek - 29. J. Žitnik , 31. M. Krištof , 69. S. Barták , 70. P. Dočkal .
Hráči zápasu: J. Hejtmánek , M. Šoukal .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - TŮMA Milan (N), ŠLAPAL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.