Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jan Sklenář přinesl Bohdalci další tři body


0

Hostující Jan Sklenář, který v minulém kole vstřelil šest branek, se znovu střelecky zaskvěl. Tentokráte pěti góly v první půli rozhodl o jasné výhře hostů. Bohdalec si díky stoprocentní bilanci vytvořil na čele již čtyřbodový náskok.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

One man show Jana Sklenáře

Do utkání vstoupily lépe hosté, už v 2. minutě kopal Bohdalec roh, na ten si naskočil Jan Sklenář a na pomalý oblouček domácí brankář Karel Kadaňka nedosáhl. V 9. minutě utekl po straně Luboš Jaša a po nádherném centru do vápna na Sklenáře hosté vedli už o dvě branky. V 15 minutě se dostali k první příležitosti domácí, když byla odpískána penalta za hostující ruku ve vápně. K pokutovému kopu se postavil Pavel Liška, ale s jeho střelou do středu brány si Skryja poradil. O chvíli později mohl snížit Lubomír Navrátil, který vystihl rozehrávku soupeře, ale v zakončení selhal. V 22. minutě zvýšil na 3:0 pro Bohdalec opět Sklenář, když nádherně přehodil domácí obranu z přímého kopu. V 24. minutě prošel obranou domácích Luboš Jaša, opět našel osamoceného Sklenáře a hosté vedli již 0:4. Domácí si poté vytvořili dvě pološance po centrech Lukáše Koudelky, ale míč za záda Radka Skryji neprotlačili. Poslední šance hostů přišla v 40. minutě, dlouhý nákop zachytil opět Sklenář a svoji střelu na hranici vápna zamířil k tyči a do kabin se šlo za stavu 5:0 pro Bohdalec. 

Domácí Luboš Mencler dvěma góly korigoval výsledek

Začátek druhé půle začal pro hostující Bohdalec velmi ošklivě, v 50. minutě se srazili hlavou domácí Buřeš s hostujícím Sklenářem a po této situaci musel Sklenář předčasně v zápase skončit, když musel s tržnou ránou na šití. Od této chvíle oslabený Bohdalec přenechal iniciativu domácímu Křoví a zatáhl se spíše do obrany. Radim Datínský obral o míč obránce a postupoval sám na brankáře, své šance se ale zalekl a netrefil ideálně míč. Ostatní náznaky šancí končili na dobře hrající obraně hostů. Domácí Křoví se tedy dočkalo až v 80. minutě, hostující Franěk ve vápně srazil Menclera a přišla druhá penalta v zápase. K té se postavil Luboš Mencler a zamířil přesně k pravé tyči. O dvě minuty později se dočkali domácí znovu, Mencler utekl obraně hostů a sám na golmana snížil na konečných 2:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář: Do utkání jsme vstoupily velmi dobře, hosty jsme jednoznačně přehrávali a po poločase vedli zaslouženě o pět branek. Druhá půle pro nás začala zle, po vynuceném střídání Sklenáře jsme se zatáhli do obrany a kontrolovali náskok z prvního poločasu. Naprosto zasloužená výhra a další tři body.



Sestavy


TJ Sokol Křoví B
K. Kadaňka [-] - P. Bartošek [-] , R. Datinský [-] , L. Navrátil [-] , L. Koudelka [-] (46. V. Kováč [-] ) , P. Kvasnica [-] , P. Liška [-] , L. Mencler [-] , L. Knotek [-] , D. Karásek [-] , I. Bureš [-]

TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - J. Sklenář [-] (53. D. Skryja [-] ) , P. Jaša [-] , P. Sklenář [-] , L. Jaša [-] , R. Morkus [-] , J. Dostál [-] , F. Franěk [-] , J. Dostál [-] , M. Kučera [-] , J. Ambrož [-]

ŽK: 87. F. Franěk .
Hráči zápasu: L. Mencler - J. Sklenář , L. Jaša .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PORUPKA František - ŠUSTÁČEK Martin (N), CHRÁST Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.