Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalec je po další výhře stále stoprocentní


Branky


0

V souboji dvou adeptů na postup byl jednoznačně úspěšnější hostující Bohdalec. Jan Sklenář vstřelil podruhé v sezóně hattrick a společně se svými spoluhráči vybojoval důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na úvodní branku domácích dokázali hosté rychle zareagovat

Už od prvních minut bylo jasně patrné, že hostující tým z Bohdalce bude mít veliké problémy s místním terénem. Domácí svojí naučenou hrou hosty ve všem jasně přehrávali a zaslouženě po jedenácti minutách díky Adamu Pospíšilovy vedli. Bohužel pro domácí tým vedení netrvalo příliš dlouho, už o tři minuty později utekl po dlouhém nákopu Jan Sklenář a střelou vedle gólmana srovnal stav utkání. Tento moment byl velmi klíčový, do této doby dobře hrající domácí naprosto zápas vypustili a začali se mezi sebou dohadovat a nechali hrát Bohdalec. Toho bohdalečtí jasně využili a během 15. minut mohli vést o 3 branky, ale 2 břevna a jedna tyč byly proti. Bohužel pro domácí toto hosty nijak neodradilo a ti stále pokračovali v dobývání domácí brány, z čehož přišla nádherná branka v 40. minutě, jenže z nepochopitelných důvodů rozhodčí branku neuznal pro údajný ofsajd. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:1.

Jan Sklenář v závěru završil vstřelený hattrick

I když se zdálo, že se domácí v kabině o poločase zklidnili, tak druhá půle začala tlakem Bohdalce. Již ve 47. minutě dostal hosty do vedení z přímého kopu Petr Jaša. Toto domácí těžko nesli a opět se mezi sebou začali dohadovat, což hrálo do karet Bohdalci. V 70. minutě zvýšil Daniel Skryja, když si naběhl na roh a hlavou poslal míč přímo do brány. Od této chvíle domácí přestali klást veškerý odpor. V posledních deseti minutách dokázali hosté svůj náskok ještě navýšit a to když se dvakrát trefil ze střední vzdálenosti Jan Sklenář, který tak završil svůj hattrick a konečné skóre na 1:5.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí C
Adam Pospíšil: Utkání hodně ovlivnilo nezpůsobilé hřiště v Jabloňově, na kterém se téměř nedalo kombinovat. Hráli jsme dobře prvních 20 minut, potom jsme přestali běhat a můžeme být rádi, že zápas neskončil ještě větším debaklem.

TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Od začátku zápasu jsme měli veliké problémy s příšerným terénem. Naštěstí jsme rychle zareagovali na obdržený gól a přidali na tempu. V druhé půli jsme soupeře k ničemu nepustili a konečně začali proměňovat šance. Zaslouženě si tedy vezeme tři body.



Sestavy


FC Velké Meziříčí C
L. Liška [-] - L. Smejkal [-] , P. Wasserbauer [-] (46. P. Liška [-] ) , L. Prchal [-] (56. L. Machát [-] ) , T. Šlitr [-] , P. Munduch [-] , L. Smejkal [-] , O. Kafka [-] , A. Pospíšil [-] , R. Hlávka [-] , D. Šlapal [-]

TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - M. Kučera [-] , J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , J. Ambrož [-] , L. Jaša [-] , J. Dostál [-] , F. Franěk [-] , T. Dostál [-] (55. J. Dostál [-] ) , B. Nedoma [-] , R. Morkus [-] (65. D. Skryja [-] )

ŽK: 24. D. Šlapal , 80. R. Hlávka .
Hráči zápasu: J. Sklenář , P. Jaša .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ČECH Miloš - KUREČKA René (N), MALEC Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.