Olší vybojovalo tři body v Heřmanicích


Branky


12. P. Ambrož - 26. O. Fikr , 38. R. Chalupa , 62. M. Jaša
0

Dolní Heřmanice i potřetí v sezóně vyšly bodově naprázdno. Naopak Olší se po výbuchu v úvodním kole dostává pomalu do formy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali otočit na 1:2

Dolním Heřmanicím se v prvních zápasech nedařily úvodní minuty a dostávaly v nich laciné góly. To se ovšem nedalo říci o zápase s Olší, do kterého Heřmanice skočily mnohem lépe a v úvodních minutách kontrolovaly hru. Snahu, bojovnost a kreativitu ve tvorbě útočných akcí završil již ve dvanácté minutě Pavel Ambrož, jehož střílený centr z vysokého úhlu nešťastně tečoval jeden z obránců Olší za záda gólmana Jaši – 1:0. Po vstřeleném gólu Heřmanice snížily aktivitu v napadání a k šancím se tak začali dostávat i hosté. Pak se k Olší přiklonila i štěstěna, když se obraně Heřmanic po několika odrazech ve vápně nepodařilo odkopnout míč do bezpečí, ten se tak dostal k Ondřeji Fikrovi, který z bezprostřední blízkosti překonal Pártla. Domácí měli dvě možnosti znovu získat zpět svoje vedení, ale jak Havelka, tak později Skryja před bránou trestuhodně selhali. Obě šance vychytal svými zákroky skvělý Jaša. A s domácími bylo ještě hůře, když skvěle hrající Alexandros Kaminaras milimetrovou přihrávkou našel urostlého útočníka Chalupu, který poslal hosty do vedení. První poločas tak po obratu hostů skončil 1:2.

Brankář Martin Jaša skóroval přes celé hřiště

V úvodních minutách druhé půle byli opět aktivnější domácí, kteří kombinační hrou zatlačili Olší na jejich polovině. Vyrovnávací branka však nepřicházela. Všechny střely i rohové kopy hosté odvraceli anebo je lapil skvělý Jaša. Nejlepší chvíle gólmana hostů však přišla v 62. minutě. Jeden z jeho dlouhých výkopů od brány zaskočil Pártla, který byl z brány daleko, míč ho přeskočil a k údivu všech přihlížejících skončil až v bráně. Svůj podíl na této brance má i napadající útočník Robin Chytka, který Pártla dostal do úzkých. Závěr zápasu se nesl v duchu marné snahy Heřmanic vstřelit branku a protiútoků rychlých útočníků Olší. Závěrečných 30 minut už ovšem další branku nepřineslo. Olší si tak po výhře 3:1 odvezlo tři body a Dolní Heřmanice jsou jediným týmem, který zatím nezískal ani bod.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Heřmanice
Jan Skryja: Měli jsme dobrý nástup do zápasu, ale obdržená branka nám hodně shodila psychiku. Pokaždé, když jsme se dostávali k tlaku, tak na nás přišla nějaká pohroma, která nás posadila zpátky na zadek. Můžeme si za to ale sami. Věřím, že kdybychom vydrželi hrát celý zápas jako první minuty obou poločasů, tak bychom vyhráli. V kabině nepanuje zrovna nejlepší atmosféra. Vše jsme si ale vyříkali a teď se musíme pokusit konečně vyhrát. Však také kdy jindy, než v derby proti Tasovu. Závěrem bych chtěl vyzdvihnout výkon Martina Kubiše, který se k našemu týmu připojil až v neděli a odehrál výborný zápas.

FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička: Dnešní zápas se musel divákům líbit. Oboustranně vysoké tempo hry, krásné kombinace, spousta šancí. O naší výhře nakonec rozhodl výkon brankářů. Náš Martin Jaša se po zaváhání při domácí brance rozchytal k parádnímu výkonu. Další čtyři stoprocentní šance domácím v prvním poločase zneškodnil a svůj kvalitní výkon podtrhl ve dvaašedesáté minutě, kdy jeho dlouhý výkop z ruky domácí brankář podběhl a míč skončil v síti.



Sestavy


SK Dolní Heřmanice
L. Pártl [-] - P. Dočkal [-] , M. Krištof [-] , S. Barták [-] , T. Karmazín [-] (64. J. Žitnik [-] ) - M. Kubiš [-] , J. Bílek [-] (75. M. Špaček [-] ) , Z. Nováček [-] , J. Skryja [-] - P. Ambrož [-] , J. Havelka [-]

FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - J. Kolouch [-] , F. Nedoma [-] (46. F. Kaminaras [-] ) , Z. Jůda [-] , D. Horký [-] - J. Šašek [-] (79. J. Jelínek [-] ) , P. Dvořák [-] , A. Kaminaras [-] , T. Bíbr [-] - O. Fikr [-] (55. R. Chytka [-] ) , R. Chalupa [-]

ŽK: 61. Z. Jůda .
Hráči zápasu: P. Ambrož - M. Jaša , A. Kaminaras .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - SEDLÁČEK Martin (N), BEDNÁŘ Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.