Křoví B dokázalo v oslabení vydolovat bod z Borů


Branky


0

Rezervy Borů a Křoví si body rozdělily. V úvodu zajistil domácím dvougólové vedení mladíček Petr Viliš. V 70. minutě dostal červenou kartu hostující Michal Škorpík. Hosty to nezlomilo a dokonce dokázali bramkami Lišky a Knotka srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Patnáctiletý Petr Viliš dokázal dvakrát skórovat

Domácí vstoupili do zápasu velmi aktivně a celý první poločas byl v jejich režii. Již v 9. minutě se k zakončení dostal patnáctiletý mladíček v sestavě domácích Petr Viliš a nemýlil se - 1:0. Tento talent v sestavě domácích se dokázal gólově prosadit ještě v 22. minutě, když zvyšoval na 2:0. Petr Viliš se tedy stal při svém teprve druhém startu za muže hvězdou prvního poločasu. Z dalších šancí se domácí již prosadit nedokázali a tak odcházeli do šaten s dvoubrankovým náskokem.

Hosté i v deseti dokázali srovnat

Prvních pětadvacet minut druhé půle žádnou změnu skóre ani vývoje utkání nenabídlo. Ale v 70. minutě došlo k faulu v domácí šestnáctce, vyloučen byl navíc hostující Michal Škorpík. Brankář hostí Jan Prokeš, který vystřídal do druhého poločasu, si dokázal s penaltou poradit a udržel tak hosty v naději. Hned v 73. minutě se kopal znovu pokutový kop. Tentokráte na druhé straně a hostující Pavel Liška dokázal snížit na 2:1. Hostům tyto události vlily krev do žil a již v 77. minutě bylo vyrovnáno. Štastným střelcem byl Lukáš Knotek - 2:2. Domácí tedy v poslední dvacetimitovce dokázali ztratit vyhraný zápas.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Lukáš Hladík: Myslím, že první poločas, který jsme vyhráli 2:0 byl jasně v náš prospěch. V druhém poločase jsme neproměnili penaltu a navíc rozhodci udělil hostům červenou kartu. To celý průběh zásadně ovlivnilo. Po pěti minutách po naší neproměněné penaltě rozhodčí nařídil nesmyslnou penaltu i proti nám a bylo to 2:1. I když šanci na naší straně bylo dost, tak jsme inkasovali na konečných 2:2.

TJ Sokol Křoví B
Lukáš Midrla - vedoucí mužstva: První poločas byli domácí lepší, dostávali se do brankových příležitostí, které se buď podařilo našim zadákům odvrátit nebo netrefili branku. Do druhé půlky došlo k výměně brankáře, který nám chycenou penaltou dal naději na korigování výsledku. Díky dvěma slepeným gólům v krátké době se nám podařilo vybojovat remízu 2:2.



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - P. Viliš [-] (28. J. Sojka [-] ) , P. Viliš [-] , M. Burian [-] , A. Krčál [-] , P. Psohlavec [-] , T. Požár [-] , Z. Hlaváč [-] , L. Hladík [-] , P. Prokop [-] , J. Milota [-] (46. J. Kujal [-] )

TJ Sokol Křoví B
K. Kadaňka [-] (46. M. Škorpík [-] ) - K. Caha [-] (46. J. Prokeš [-] ) , M. Knotek [-] (35. V. Švanda [-] ) , L. Koudelka [-] , P. Bartošek [-] , L. Knotek [-] , L. Mencler [-] , P. Liška [-] , I. Bureš [-] , D. Karásek [-] , J. Chlup [-]

ŽK: 80. P. Viliš - 70. L. Knotek , 71. P. Bartošek . ČK: 70. M. Škorpík .
Hráči zápasu: P. Viliš - P. Bartošek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - ŠPAČEK Milan (N), KUČERA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.