Olší deklasovalo béčko Santusu


Branky


0

Fotbalisté Olší odčinili svůj bídný výkon v úvodním kole na hřišti Borů. Hostující Santus Jívoví do ničeho nepustili a sami přidávali jednu branku za druhou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již během první půle

Zápas začal opatrně z obou stran.Oba týmy dostali v úvodním kole "naloženo" a tudíž čekali s čím začne soupeř!

První se osmělili domácí. V 14.minutě se za polovinou uvolnil Petr Dvořák a sám postupoval k hostující brance. Místo přihrávky volil střelu napříč brankou, ale jeho rána se nevešla mezi tři tyče. O minutu později již na pomyslném ukazateli skóre svítil stav 1:0. Filip Kaminaras dostal přesnou přihrávku na penaltu a sám před hostujícím gólmanem nezaváhal. Domácím úvodní branka výrazně pomohla a přinesla jim potřebný klid na kopačky. Hned vzápětí, v 18.minutě, se nalevo uvolnil Alex Kaminaras, jeho centr našel Chalupu, který prodloužil na Filipa Kaminarase, který ale po zpracování vysoko přestřelil. V 26. minutě Alex Kaminaras rychle vhodil aut, narazil si s Bíbrem a přesným centrem našel naběhnuvšího bratra Filipa,který nedal hostujícímu brankáři Kubišovi z první žádnou šanci - 2:0.

Až ve 34.minutě zahrozili poprvé hosté. Po faulu domácího Koloucha, zahrávali hosté volný přímý kop z hranice šestnáctky, ale Jan Hejtmánek mířil těsně vedle pravé tyče. Nedáš - dostaneš platilo i tentokráte. Hned z výkopu domácího brankáře Kučery se míče zmocnil na polovině Petr Dvořák, obehrál svého strážce a přesným centrem našel Chalupu, který střelou mezi gólmanovy nohy zvýšil už na 3:0. O dvě minuty později se opakovala ojedinělá šance hostí. Po "žlutém zákroku" domácího obránce Koloucha, tentokráte na levé straně pokutového území, se k míči opět postavil hostující Jan Hejtmánek, ale opět netrefil domácí branku. Ve 38.minutě se opakovala předchozí gólová situace domácích, s tím rozdílem, že tentokráte nahrával z vlastní poloviny Bíbr, našel přesně za obranou opět Chalupu a ten také svým druhým gólem v zápase uzavřel poločasové skóre na 4:0.

Domácí pokračovali v kanonádě

Kdo po přestávce očekával,že by se hosté mohli ještě vrátit do hry, tak byl zklamán. Dvě minuty "po párku" z volného přímého kopu našel Alex Kaminaras hlavu Bíbra, který ale přestřelil hostující branku. V 55.minutě aktivní Petr Dvořák zprava poslal centr na hostující branku, gólman Kubiš jen nechtěně prodloužil na domácího Chalupu, který hlavou zklepl na Alexe Kaminarase,který, ač na dvakrát, překonal hostujícího brankáře popáté. Ještě jednou zahrozili hosté. V 63.minutě opět Jan Hejtmánek, tentokráte hledal u pravé tyče Kučerovy branky naběhnutého Zbyňka Šoukala, který ale na jeho centr nedosáhl. V 69.minutě zahrával domácí Bíbr rohový kop, ale zcela volný Kudláček hlavou nezamířil přesně. O šedesát vteřin později dostal Chalupa na pravou stranu přesnou přihrávku, kterou z první zakroutil do vápna, Bíbr trefil jen před sebou stojícího obránce, ale po sérii odrazů a nepřesných odkopů se míč dostal ke střídajícímu Fikrovi, který nekompromisně zvýšil už na 6:0. Konečnou podobu výsledku dal v 87.minutě znovu Fikr. Zprava přesný centr od Petra Dvořáka proměnil hlavou v sedmý gól a dal tak zapomenout domácím na nepovedený úvodní zápas v Borech!


Ohlasy k zápasu


FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička: Dnešní zápas jsme měli zcela pod kontrolou, hlavně díky tomu, že jsme proměnili hned první vážnou gólovou příležitost! Byl jsem mile překvapen, že hráči i přes vedro, které dnes panovalo, makali až do úplného závěru!

FC Santus Jívoví B
Jan Hejtmánek: Do Olší jsme jeli s tím, že to bude rozhodne lehči soupeř jak Bohdalec, což byla pravda. Nicméně my jsme se nepotkali s formou a to tak, že vůbec. První poločas jsme prohráli poměrem 4:0, nicméně si nemyslím, že jsme byli horším týmem. Do druhého poločasu jsme bohužel nastoupili bez Miloše, ale naprosto chápu jeho frustraci. Čekal jsem, že druhý poločas dáme alespoň nějaký gól. Což se nepovedlo, naopak jsme tři další dostali a nutno podotknout, že druhej poločas už se odehrál spíše v tempu pouťového utkání.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČECH Miloš - SEKNIČKA Bohumil (N), JELÍNEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.