Pospíšilové vystříleli Tasovu domácí vítězství


0

V úvodním zápase nového ročníku si Tasov poradil na vlastním hřišti s rezervou Křoví. Hosté se ujali vedení zásluhou Navrátila, ale Matěj a Ondřej Pospíšilové rozhodli o konečném vítězství domácích v poměru 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Zápas začali lépe domácí hráči Tasova, kteří měli po rohových kopech brankové příležitosti. Poprvé mířili hlavičkou těsně vedle, podruhé vytáhl skvělý zákrok Jan Pekárek. V 16.minutě obral Lubomír Navrátil o míč obránce Tasova a mířil sám na brankáře, ktrého přeloboval a poslal hosty do vedení. Ve 23.minutě musel vystřídat střelec úvodní branky Navrátil pro zranění kotníku. Domácí hrozili hlavně ze standardních situací, po dalším rohovém kopu zachránila hosty tyčka. V 35.minutě fauloval v pokutovém území Ivo Bureš a byla nařízena penalta, kterou domácí Matěj Pospíšil proměnil. Do konce poločasu se poté již nic důležitého nestalo.

Ondřej Pospíšil v závěru dorazil soupeře

Ve druhém poločase byl obraz hry stejný, domáci nakopávali míče a hosté se bránili. V 54.minutě se nešťastně od drnu odrazil míč na ruku Lukáše Knotka a byl nařízen další pokutový kop. K němu se opět postavil Matěj Pospíšil, brankář Křoví Jan Pekárek vystihl směr střely a míč vyrazil rukou přesně do levého horního rohu branky - 2:1 pro domácí. Hosté byli blízko vyrovnání po přímém kopu Lukáše Knotka, když brankář vyrazil míč pouze před sebe, ale dorážející Jiří Chlup a Pavel Liška poloprázdnou branku z úhlu netrefili. Další šanci na vyrovnání neproměnil střídající Petr Nečas. Posledních 15 minut hosté téměř nebránili a pokusili se o vyrovnání, ale naopak ještě dvakrát inkasovali. V 88.minutě fauloval v pokutovém území Tomáš Varmuža a rozhodčí zapískal a ukázal na pokutový kop. Hosté přestali hrát a míč pak skončil v síti. Rozhodčí Zdeněk Žďánský najednou uznal branku a pokutový kop se ani přes protesty nekonal. Poslední branku utkání přidal Ondřej Pospíšil v 89.minutě po dlouhém nákopu do otevřené obrany a přesném zakončení na zadní tyč.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Křoví B
Petr Křístel: Dnešní zápas byl pro nás takový přípravný. Dojeli jsme do Tasova se sedmnácti hráči a chtěli se spíše poznat, protože polovina nás se viděla poprvé. Domácí byli lepší, ale škoda obdržených branek z penalt. Ke konci už to bylo buď a nebo. Na remízu jsme zde měli. Super výkon podal David Karásek.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.