Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 10:00

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalec si veze z Jívoví všechny body


0

I přes nepřízeň počasí, kdy po celý zápas vydatně pršelo se v Jívoví odehrálo pěkné utkání. Pětatřicet přihlížejících diváků vidělo pět branek, bohužel pro fanoušky Jívoví jich většina padla právě do branky domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalec si vypracoval dvoubrankové vedení

Oba týmy nastoupili do utkání v plném tempu a obrany obou celků zažívaly těžké chvíle. První velká šance přišla v 10. minutě, hostující Jan Sklenář vypálil ránu z 25-ti metrů. Domácí brankář Dřímal sice dokázal zareagovat, ale míč, který vytěsnil do tyče, nešťastně přelétl celou bránu a od další tyče spadl za jeho záda. Hned o pět minut později mohli domácí srovnat, Hejtmánek se postavil k přímému kopu, ale jen o centimetry minul šibenici bohdalecké brány. Tento moment dal hostujícímu týmu jasně vědět, že by jim jednobrankové vedení nemuselo stačit a začal domácí bránu pevně dobývat. V 25. minutě zachránil domácí od druhé branky Tomáš Dřímal, když skvělým zákrokem vytěsnil míč na břevno. Dřímal měl svoji bránu postavenou skvěle, protože hned vzápětí opět břevno napálil střelou ze šestnáctky Radek Morkus. Tlak hostů stále pokračoval a do konce poločasu, přesněji v 42. minutě, se po skvělé souhře Petříčka se Sklenářem prosadil střelou mezi nohy brankáře domácích prvně jmenovaný Vít Petříček. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:2 pro Bohdalec.

Jan Sklenář vstřelil hattrick

Druhý poločas začal opatrněji a všechny snahy obou týmů většinou končili na dobře hrajících obranách. První větší šanci v druhé půli měli hosté v 70. minutě, když Jan Sklenář využil zaváhání obrany a v souboji jeden na jednoho dostal míč za záda Kubiše. Milan Kubiš se dostal do brány z pole poté co Tomáš Dřímal v 52. minutě nuceně vystřídal kvůli zranění z prvního poločasu. V 79. minutě mohl snížit nepříznivý stav Hejtmánek, ale nedokázal dostat míč do prázdné brány přes obránce a vybojoval jen rohový kop. Hned vzápětí se ukázalo, že to byl gólový roh, když nádherně kopnutý míč našel osamoceného Pavla Částka a ten nekompromisně snížil na 1:3. Posledních deset minut se odehrávalo spíše na polovině Bohdalce, domácí se snažili zápas zdramatizovat, ale jejich snaha končila na skvěle hrající obraně hostů. Poslední veliká šance zápasu přišla v poslední minutě, Jan Sklenář znovu utekl obraně domácích a po kličce brankáři zkompletoval vstřelený hattrick.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví B
Jan Hejtmánek: Do zápasu jsme šli s tím, že Bohdalec bude velice nepříjemný soupeř a určitě bude chtit vyhrát. A to se taky potvrdilo. Hráli od začátku fotbal a my jsme se nemohli chytit. Skvělý výkon Tomáše Dřímala nás spasil od vetšího gólového přídělu. Nicméně i my jsme meli nějaké ty šance. Bohdalec vyhrál zaslouženě a podle mě je to hlavní adept na postup.

TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář - trenér: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a soupeře semkli na jeho polovině. Poločas jsme zaslouženě vyhráli 2:0. Druhou půli jsme se spíše zatáhli do obrany a hráli na rychlé brejky, ze kterých jsme přidali další 2 branky. Dnes si po zásluze vezeme 3 body.



Sestavy


FC Santus Jívoví B
T. Dřímal [-] (52. R. Šejnoha [-] ) - Z. Šoukal [-] , J. Pohanka [-] , M. Žejšek [-] , L. Hejtmánek [-] (75. P. Částek [-] ) - D. Dřímal [-] , L. Novotný [-] (46. M. Kubiš [-] ) , J. Hošek [-] (46. J. Hladík [-] ) - M. Šoukal [-] , J. Hejtmánek [-] - J. Vondráček [-] (82. V. Uhlíř [-] )

TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , R. Morkus [-] (65. D. Skryja [-] ) , L. Jaša [-] (70. F. Franěk [-] ) , V. Petříček [-] , J. Dostál [-] , T. Dostál [-] , B. Nedoma [-] (50. J. Dostál [-] ) , M. Kučera [-] , J. Ambrož [-]

ŽK: 56. D. Dřímal - 34. B. Nedoma , 43. T. Dostál .
Hráči zápasu: T. Dřímal - M. Kučera , J. Sklenář .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: ŽILKA Jan - HORKÝ Jindřich (N), DŘÍMAL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.