5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory B doma vysoko porazili Olší


Branky


19. P. Psohlavec , 37. T. Požár , 57. V. Chalupa (p.) , 68. J. Sojka , 80. L. Hladík - 88. P. Dvořák
0

Béčko Borů přivítalo v úvodním kole na svém hřišti mírně favorizované Olší. Předzápasové prognózy se nakonec nenapnily a domácí si připsali vysoké vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení 2:0

Úvodní čtvrthodinka nabídla vzájemné oťukávání s náznaky šancí na obou stranách. Mírně navrch měli hosté, ale střelecky se prosadit nedokázali a tak udeřilo na druhé straně. Pavel Psohlavec napřáhl z velkého vápna a Martin Jaša míči v cestě do sítě nedokázal zabránit. V 37. minutě domácí navýšili své vedení, když střelou z 20 metrů vstřelil branku mladíček v sestavě domácích Tomáš Požár.

Domácí postupně navyšovali náskok a zaslouženě získali 3 body

V 57.minutě se ve vápně uvolnil střídající Vojtěch Chalupa, brankář Olší Martin Jaša jej fauloval a následný pokutový kop bezpečně proměnil právě faulovaný Chalupa. O deset minut později bylo pro hosty ještě hůře, když Chalupa vybídl ke skórování Jakuba Sojku, který neměl problém trefit odkrytou bránu hostí. V 77. minutě skluzem na vlastní polovině hřiště fauloval hostující Zdeněk Jůda. Rozhodčí Bula mu za faul ukázal žlutou kartu a jelikož již Jůda jednu kartu z první půle měl, musela následovat karta červená a předčasný odchod do sprch. Domácí přesilovku využili hned v 80. minutě opět střelou ze střední vzdálenosti. Radovat se mohl Lukáš Hladík. Hosté si připsali alespoň čestný úspěch. Na konečných 5:1 korigoval Petr Dvořák, který využil ztráty míče domácích na polovině hřiště a svůj samostatný únik proměnil.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš: Hosté byli ze začátku lepším týmem, ale nám se podařilo vstřelit úvodní branku a do půlky jsme náskok ještě navýšili. To rozhodlo a druhý poločas jsme již kontrolovali. Zaslouženě jsme tedy zvítězili.

FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička: Zápas dopadl podle mého očekávání! Začátek utkání byl sice v naší režii, ale po spálení tisíci procentní šance, někdy kolem 20. minuty, se začala karta obracet a domácí vyhráli zcela zaslouženě. Naši hráči bohužel po minulé sezóně stále létají vysoko v oblacích a jestli je ani tahle první facka nevrátí zpátky na zem, tak konečné výsledky našich zápasů budou končit i horším skóre než dnes!



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - P. Beneš [-] (46. V. Chalupa [-] ) , P. Prokop [-] (63. J. Sojka [-] ) , P. Viliš [-] (46. J. Milota [-] ) , J. Kujal [-] , A. Krčál [-] (78. J. Netolický [-] ) , P. Psohlavec [-] , V. Gregar [-] , T. Požár [-] , L. Hladík [-] , L. Kaštan [-] (65. F. Zikmund [-] )

FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - F. Nedoma [-] (69. J. Kolouch [-] ) , Z. Jůda [-] , D. Horký [-] , T. Dvořák [-] - T. Bíbr [-] , J. Šašek [-] , A. Kaminaras [-] , P. Dvořák [-] - R. Chalupa [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 31. T. Požár , 44. J. Jakubec , 83. F. Zikmund - 31. Z. Jůda , 56. M. Jaša , 74. J. Kolouch , 80. A. Kaminaras , 83. R. Chalupa . ČK: 77. Z. Jůda .
Hráči zápasu: J. Kujal , T. Požár .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: BULA Nikola - KAŠTAN Jiří (N), KOTAČKA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.