0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 10:00

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Bohdalec doma utrpěl debakl


Branky


41. P. Viliš , 49. P. Viliš , 52. P. Prokop , 63. P. Prokop , 71. A. Krčál
0

Bohdalci závěr podzimu vůbec nevyšel a podruhé za sebou prohrál. Tentokráte na domácí hřišti nestačil na béčko Borů a schytal pořádný výprask. Náskok vedoucího týmu tabulky se tedy smrksl na pouhé dva body a jarní boj o postup bude ještě velmi zajímavý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Viliš st. poslal hosty do vedení

První poločas začal v podání domácích. Bohdalec na hřišti jasně dominoval, ale jejich snahy končily na dobře hrající obraně hostů. V 20. minutě přišla první vážnější šance, Petr Jaša vystřelil za hranicí velkého vápna, ale gólman hostů Jakubec odvrátil šanci na roh. Bohužel velmi dobře hrající Bohdalec daroval v 41. minutě Borům branku. Domácí Jiří Dostál namazal Prokopovi, jeho nádhernou střelu k tyči dokázal Skryja ještě vyrazit, ale dobíhající Petr Viliš st. už měl jednoduchou práci a zamířil přesně do prázdné brány - 0:1. Hosté tedy šli do kabin spokojenější.

Druhý poločas jasně v režii hostů

V druhé půli si Bohdalec prohrál zápas. V 49. minutě domácí Kučera zpracoval balon pro Viliše, který se tváří v tvář brankáři nemýlil - 0:2. V 52. minutě po centru do vápna opět bohdalečtí namazali hráčům Borů, Pavel Prokop zamířil přesně a Bohdalec poslal do kolen - 0:3. V 63. minutě už jen odevzdaní domácí ve vápně faulovali Prokopa a ten svoji nařízenou penaltu jasně zvládl - 0:4. V 71. minutě přišla poslední šance zápasu, hosté si nádherně vymíchali obranu Bohdalce a po krásném zakončení Aleše Krčála hosté slavili konečný výsledek 0:5. Do konce zápasu se už nic vážnějšího nestalo.  



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář: V první půli jsme soupeře nepustili za polovinu hřiště a jasně dominovali. Bohužel v polovině zápasu jsme hostům darovali tři branky a tím si zápas prohráli. Za dnešní neúspěch si můžeme sami a tři body jsme hostující Borům naprosto darovali.




Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - M. Kučera [-] (67. D. Skryja [-] ) , J. Dostál [-] , P. Jaša [-] , T. Dostál [-] , L. Jaša [-] , V. Petříček [-] , R. Morkus [-] , F. Franěk [-] , B. Nedoma [-] , J. Dostál [-] (58. K. Skoupý [-] )

TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - P. Viliš [-] , P. Viliš [-] (46. J. Fňukal [-] ) , V. Gregar [-] , A. Krčál [-] , P. Prokop [-] , J. Kujal [-] , Z. Hlaváč [-] , L. Hladík [-] (64. J. Milota [-] ) , P. Beneš [-] (46. P. Psohlavec [-] ) , L. Kaštan [-]

ŽK: 84. D. Skryja , 90. P. Jaša - 37. L. Kaštan , 90. J. Jakubec , 90. J. Fňukal .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - NEDOMA Petr (N), VRTÍLEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.