1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Losenice si podělila body s Bobrovou


Branky


0

Hosté se v úvodu dostali do vedení, ale domácí dokázali v závěru první půle vyrovnat. Ve druhém poločase již diváci branku neviděli a tak se zrodila zasloužená remíza 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zvládli před koncem půle vyrovnat

Utkání začalo náporem domácích, když už v 1. minutě měli gól na kopačce a o další dvě minuty se situace opakovala. Jak se říká nedáš dostaneš! Hned z první šance se soupeř prosadil, když po křižném pasu za obranu Ivo Roháček zpracoval míč a posléze poslal svůj tým do vedení - 0:1. Od 25. minuty to začalo jiskřit na obou stranách. žádný tým si nenechal nic líbit, bohužel pro autora dosud jediného gólu po jednom střetu ve 35.minutě pro zranění odstoupil ze zápasu. Domácí nadále promarňovali jednu šanci za druhou. Důsledkem neustálého obléhání a tlaku se přeci jen ve 42. minutě zásluhou Dominika Baránka dočkali vyrovnání - 1:1. Domácí poté ještě přidali na obrátkách a jen málo scházelo, aby do poločasu zápas neotočili.

Diváci se další branky nedočkali

Do druhého poločasu domácí doslova vlétli. Smolařem zápasu byl domácí Lukáš Štíbal, který měl několikrát gól na kopačce a když už překonal gólmana, tak trefil tyč - následná dorážka Miroslava Kubáta jen těsně minula prázdnou bránu hostů. Hosté ve druhé půli hrozili nakopávanými míči - za zmínku stojí povedená střela z 25 metrů, při které se vyznamenal zase domácí gólman Jiří Kasal. Po závěrečném pětiminutovém tlaku domácích se skóre již nezměnilo a tak se po závěrečném hvizdu rozhodčího Rotkovského body dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Jaroslav Halík - trenér: Chtěl bych kluky pochválit, že i když prohráváme, tak se dokážeme semknout a bojovat. Bohužel se nám dnes tragicky nedařilo v koncovce. Děkuji oboum týmům za pozápasový přístup fairplay.




Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - P. Mach [-] , M. Mokrý [-] , P. Neubauer [-] - J. Grodl [-] (72. R. Svoboda [-] ) , D. Králíček [-] , L. Štíbal [-] , M. Kubát [-] (75. F. Mach [-] ) - D. Baránek [-] (85. Z. Pospíchal [-] ) , R. Pátek [-] , P. Bureš [-] (64. P. Kamarád [-] )

TJ Sokol Bobrová B
P. Hamřík [-] - T. Červinka [-] , M. Srnský [-] (75. J. Muhlbacher [-] ) , M. Straka [-] , J. Koutecký [-] , R. Kratochvíl [-] , I. Roháček [-] (38. A. Chrást [-] ) , O. Hlushchenko [-] , D. Havelka [-] (80. V. Smažil [-] ) , J. Trnka [-] , R. Smutka [-] (46. I. Hřebíček [-] )

ŽK: 34. P. Neubauer - 50. J. Koutecký , 86. T. Červinka .
Hráči zápasu: J. Kasal - P. Hamřík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - PÁTEK Josef (N), ZADINA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.