2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švábenice to doma zvládly


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil domácím. Na hostech, kteří přijeli v jedenácti hráčích, byla vidět únava a absence několika hráčů z pátečního mistrovského utkání. V prvních 15 minutách se na jejich branku valil jeden útok domácích za druhým a z jednoho z nich domácí vstřelili vedoucí branku. Poté se hosté dostali do tempa a hra i šance se začaly srovnávat. V prvním poločase i přes řadu příležitostí na obou stranách branka již nepadla.

 

V druhém poločase se hrál již oboustranně svižný fotbal, který mohl oko diváka potěšit, méně však už nakládání s brankovými příležitostmi. Obě mužstva by si mohla nechat patentovat, jak nedat gól. Především domácí, kteří se několikrát zjevili po rychlých brejcích před hostující brankou, ale „to zakončení“. Ttak se osvědčilo heslo nedáš – dostaneš. Hosté využili jednu z akcí, kdy po rychlé kombinaci vyslal Proniuk J. do brejku Novotného M., který tvrdou křižnou střelou nedal domácímu brankáři šanci, a bylo vyrovnáno. Domácí to ale nesložilo, a prakticky z rozehry si vzali po sérii odrazů balónu a nedohraných soubojů vedení zpět. Tento gól se ukázal jako rozhodující, i přes to, že měli obě mužstva na vstřelení další branky ještě další příležitosti. Branka již nepadla a domácí se tak mohli radovat ze zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Brankovice
Hráč TJ Brankovice: Začátek zápasu se na nás projevila únava z předešlého dne, nicméně jsme se postupně rozehráli a byl k vidění vyrovnaný zápas. Je škoda, že jsme nedokázali získat ani bod. Domácím přeji, ať se v soutěži zachrání, mají mladý tým, hrající hezký kombinační fotbal a divím se, že se nachází tam kde jsou.



Sestavy


Sokol Švábenice
M. Weiss [-] - T. Orel [-] , R. Novotný [-] , P. Navrátil [-] , R. Dvořák [-] - V. Kuška [-] , K. Přecechtěl [-] , J. Stříž [-] , Z. Hrda [-] - M. Gruber [-] , M. Novotný [-] (90. F. Navrátil [-] )

TJ Sokol Brankovice
V. Škroba [-] - M. Kremz [-] , P. Tichý [-] , R. Pinkava [-] , M. Navrátil [-] - M. Posolda [-] , M. Novotný [-] , M. Tylšar [-] , R. Novák [-] , J. Navrátil [-] - J. Proniuk [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.