Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lysovice konečně bodovaly


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V hostujícím týmu nastoupilo hned šest hráčů, kteří ještě v nedávné době oblékali dres Lysovic. Domácí začali zostra a hned ve 3. minutě šli do vedení. Patrik Neděla vhodil dlouhý aut až do šestnáctky, kde míč lehce zadnicí tečoval Petr Beránek a ten skončil za překvapeným gólmanem Vymazalem - 1:0. V 5. minutě zahrávaly z dobré pozice Lysovice trestný kop, ale Ondřej Bačovský bránu přestřelil. V 8. minutě prodloužil lysovický Aleš Martínek hlavou míč na Lukáše Foldynu, který šel sám na brankáře Martina Vymazala, jenomže ve vyložené šanci selhal. Za minutu znovu tentýž hráč postupuje sám na Vymazala a opět obrovskou tutovku zahazuje. V 11. minutě poprvé zahrozily také Dědice po levé straně Luďkem Usnulem, ale ten z velkého úhlu bránu netrefil. Ve 35. minutě zahrával Dědický Martin Hofer přímý volný kop a jeho dělovka pořádně vystrašila brankáře Lysovic Lukáše Plhala. O minutu později předvedl krásnou individuální akci domácí Čestmír Malcher, obešel několik hráčů Dědic, na šestnáctce přihrál volnému Lukáši Foldynovi, který potřetí stoprocentní šanci zazdil a nechal tak pouze vyniknout gólmana Vymazala. Tři minuty před koncem poločasu utekl obráncům Lysovic po pravé straně Michal Lukášek, přihrávkou pod sebe našel na malém vápně nabíhajícího útočníka Marka Hofra, pro kterého nebyl problém z pěti metrů doklepnout balón do sítě – 1:1. První půle tedy skončila smírně.

 

Ve druhém poločase se domácí snažili strhnout vítězství na svou stranu a v 62. minutě byli hodně blízko vedoucí brance. Ondřej Bačovský obešel tři hráče Dědic, v pokutovém území našel Jakuba Poprika, který ale brankáře hostí neprostřelil. Zdálo se, že Lysovice budou pokračovat tak, jak už několikátý zápas za sebou - v zahazování vyložených šancí a znovu body nezískají. To se ale tentokrát nestalo. V 65. minutě nacentroval z levé strany Patrik Neděla a na penaltě volný Aleš Martínek poslal hlavou balón přesně k pravé tyči – 2:1. Za dvě minuty se domácí mohli radovat znovu, bohužel pro ně Patrik Neděla ze dvou metrů hlavou minul bránu. V 69. minutě nebezpečně pálil hostující Lukášek a brankář Plhal měl plné ruce práce, aby si s jeho střelou nadvakrát poradil a vyrazil ji na roh. V 70. minutě znovu krásným centrem domácí Patrik Neděla našel na malém vápně nabíhajícího Čestmíra Malchera, ale ten v pádu trefil pouze výborně chytajícího Vymazala. Za pět minut napřáhnul kousek za velkým vápnem Čestmír Malcher, ale jeho střela orazítkovala pouze břevno hostující svatyně. Lysovičtí byli jasně lepší a snažili se neškodného soupeře dorazit třetí brankou. To se jim podařilo deset minut před koncem, když se krásně k tyči trefil z osmnácti metrů Ondřej Bačovský – 3:1. Čtyři minuty před koncem pojistil domácím vítězství znovu hlavou Aleš Martínek, po přesném centru Jana Staňka – 4:1. Lysovice tak důležité utkání zvládly a vítězstvím se odlepily ode dna tabulky. Hostující hráči mohli děkovat svému brankáři, že neodjeli ještě s větším přídělem.



Ohlasy k zápasu


TJ Lysovice
Zdeněk Gryc (trenér TJ Lysovice): Rychlý gól byl pro nás hodně důležitý, ale pak jsme pokračovali tak, jak v předchozích zápasech. Zahazovali jsme jednu šanci za druhou, naopak hosté hned z první vážnější šance udeřili. Kdybychom šli do kabin s vedením 4:1, nikdo by se nemohl divit. Co my všechno dokážeme zahodit, to jsem opravdu už dlouho nezažil. Kluci asi chtějí, abych se nedožil vysokého věku, nebo skončil na Lexaurinu . Naštěstí jsme ve druhé půli přidali další góly, i když zahozených šancí tam z naší strany bylo znovu dost, a zaslouženě vyhráli. Uvidíme, jestli nám vítězství psychicky pomůže a nastartuje k lepším výsledkům.

TJ Sokol Dědice
Luboš Šmerda (hráč TJ Sokol Dědice): Dnes nám zápas úplně nevyšel. Možná sehrála roli únava z pátečního zápasu a uspokojení z vítězství. Na domácích byla znát větší chuť a odhodlání. Bylo vidět, že jdou nadoraz. Bojují o záchranu a ještě se nevzdávají. Nám chyběla bojovnost, kombinace, tak jsme nemohli pomýšlet na úspěch.



Sestavy


TJ Lysovice
L. Plhal [-] - J. Staněk [-] , M. Brovják [-] , M. Brovják [-] , P. Beránek [-] - P. Neděla [-] , A. Martínek [-] , O. Bačovský [-] , J. Poprik [-] - L. Foldyna [-] , Č. Malcher [-]

TJ Sokol Dědice
M. Vymazal [-] - P. Jenáček [-] , T. Sochor [-] , J. Sychra [-] , M. Rusňák [-] - M. Höfer [-] , L. Šmerda [-] , L. Usnul [-] , L. Novák [-] - M. Lukášek [-] , M. Höfer [-]

ŽK: 22. A. Martínek , 44. J. Staněk , 70. J. Poprik - 44. L. Usnul .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.