2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice doma opět prohrály


Branky


0

V Radoticích chtěli domácí fotbalisté vylepšit své nelichotivé postavení v tabulce a nakonec se jim to opět nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V Radoticích se představila Litohoř, která již šest kol nepoznala hořkost porážky a dostala se na třetí místo tabulky. Radotice naopak získaly jediný bod v pěti utkáních a propadly se na desáté místo tabulky. Oba celky se na podzim utkali a byla z toho brankově plodná remíza 3:3. Hlavní rozhodčí utkání Vlastimil Vrzal odpískal začátek zápasu a o chvíli později si mohl ze stejného místa dopřát repete. Zásluhu na tom měla rychlá úvodní branka domácího týmu, o kterou se postaral již jednapadesátiletý Stanislav Michal -1:0. Hosté byli samozřejmě z této branky chvíli v šoku, ale postupně se také začali osmělovat. A ve 35. minutě se dočkali i gólové trefy, o kterou se postaral univerzál tohoto celku Kamil Svoboda -1:1. Oba týmy tak po závěrečném hvizdu šli zahřát do kabin a mohli jít do druhé půle ze stejnými vyhlídkami.

Na konci zápasu se radovali hosté

Ve druhém poločasu pokračovalo malé derby přihlíženo padesáti diváky urputnou bitvou o vedení v zápase. Litohoř dokonce šla v 62. minutě poprvé v zápase do vedení, a to zásluhou agilního Jana Grüna -1:2. Domácí se ale nechtěli s tímto stavem za žádnou cenu smířit a podařilo se jimtaké vyrovnat. A opět to byl domácí veterán Stanislav Michal -2:2. Ale hosté asi měli po vítězství větší hlad, a tak o jejich výhře rozhodl v 75. minutě David Šibor -2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Radotice
Kincl Daniel, trenér: Dneska se hrálo přemotivované derby. Byli jsme i svědky nepovedeného výkonu pana rozhodčího.

TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent trenéra: Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas, což se potvrdilo. Spokojenost z body. Přes zimu se musíme dát do kupy.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
F. Šťastný [-] - F. Tobolka [-] , P. Tobolka [-] , T. Kincl [-] - M. Novák [-] , Š. Melzer [-] , M. Tobolka [-] , J. Čech [-] - D. Kincl [-] , S. Michal [-] - L. Tříletý [-] (68. V. Liška [-] )

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - R. Szabó [-] , J. Trávníček [-] - J. Grün [-] , P. Szabó [-] , D. Punčochář [-] , D. Šibor [-] , K. Svoboda [-] - L. Dolanský [-] , K. Svoboda [-] , L. Coufal [-]

ŽK: 41. M. Novák - 71. L. Coufal , 79. O. Dvořák , 89. K. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Tobolka - K. Svoboda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - NOVÁK Miroslav (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.