Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov se doma loučil remízou


0

V posledním podzimním zápase vybojoval domácí Jakubov pouze jediný bod proti Domamily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili výsledek poločasu ve svůj prospěch

Jakubov na závěrečné kolo dostal přijatelného soupeře z Domamily. Jakubov v minulém kole nečekaně porazil šebkovickou rezervu a v nastoleném trendu chtěl pokračovat i v tomto zápase. Navíc toužil protrhnout smůlu z domácího hřiště, kde zatím marně čeká na svoji první výhru. Domamil navíc čtyři zápasy po sobě ani jednou nebodovala. Od samého začátku bylo znát, jde o derby a obě mužstva se snažila strhnout vedení na svou stranu. Jako prvním se to podařilo domácím, kdy svým důrazem uspěl Gábor -1:0. Hosty ale obdržený gól nabudil, přidali na důrazu a rychlosti, domácí nepochopitelně přestali hrát a do kabin se šlo za stavu 1:2 pro hosty. Branky za hosty vstřelili v 11. minutě Michal Kovář a ve 30. minutě Radim Menčík.

Domácí alespoň vyrovnali

Do druhého poločasu nastoupili domácí s touhou obrátit výsledek ve svůj prospěch a 15 minut nepustili hosty za půlící čáru. Svoji snahu korunovali v 56. minutě gólem Tomáše Pospíchala, ale bohužel pro domácí další převaha se nekonala. Hosté opět zvedli hlavy a naznačovali, že nechtějí odjet s prázdnou. Hrál se velice důrazný fotbal se spoustou nepřesností na obou stranách, kdy hosté hrozili z rychlých protiútoků a naproti tomu domácí nedokázali využít ani ty nejjasnější brankové příležitosti, včetně pokutového kopu. Zápas tak skončil zřejmě spravedlivou remízou. K zdárnému ukončení oboustraně nervózního zápasu přispěl velkou měrou hlavní rozhodčí Čejka, který zápas řídil s velkým přehledem a rozvahou.



Ohlasy k zápasu


Družstevník Jakubov
Pospíchal Tomáš, trenér: Bohužel ani v posledním domácím utkání podzimu jsme nedokázali zvítězit. Opakovala se situace z předchozích utkání, kdy po velice dobrém výkonu ve venkovním utkání nedokážeme na toto navázat v domácím prostředí. Dlužno dodat, že hosté byli rovnoceným soupeřem a utkání tak skončilo zaslouženou remízou.




Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - T. Vrbka [-] (83. V. Vejmelka [-] ) , R. Jelínek [-] , M. Dunkler [-] , L. Branč [-] , M. Muzikant [-] , M. Chalupa [-] , M. Dunkler [-] , M. Gáborík [-] (32. T. Pospíchal [-] ) , D. Mikýsek [-] , T. Kosmák [-]

TJ Sokol Domamil
P. Polenda [-] - Z. Dvořák [-] (72. T. Soukup [-] ) , R. Menčík [-] (83. T. Špaček [-] ) , P. Kovář [-] , M. Kovář [-] , Z. Soukup [-] , J. Růžička [-] , K. Břinek [-] , T. Vyskot [-] , M. Dvořák [-] , P. Šabatka [-]

ŽK: 82. M. Dunkler - 76. P. Kovář , 76. R. Menčík , 79. Z. Soukup , 90. P. Šabatka .
Hráči zápasu: R. Jelínek - R. Menčík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - KOŠÁK František (N), ŠPINKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.