Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko rozhodlo již první půlí


0

Prodloužit sérii tří zápasů bez porážky se podařilo hráčům Podhorácka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podhorácko vstřelilo v první půli tři góly

Radotice přivítaly na svém hřišti Podhorácko, kterému se v posledních kolech daří, což mu vyneslo zatím pěkné čtvrté místo. Mohlo však být v tabulce i o jedno místo horší, ale Radotice musely i přes domácí výhru nad Šebkovicemi zkousnout porážku za kontumaci, kvůli vysokému počtu střídajících hráčů. Ani minulé kolo jim štěstí nepřineslo, poněvadž Radotice prohrály v nastaveném čase proti Přibyslavicím B. V minulé sezóně porazily Radotice doma Podhorácko v poměru 4:2. Hosté do samotného zápasu vlétli ve velkém stylu a hned ve 4. minutě se mohli radovat ze vstřelené branky, kterou vstřelil Martin Táborský -0:1. Domácí ale nenechali hosty dlouho se radovat z gólu, a v 9. minutě bylo zásluhou veterána v radotickém dresu Stanislava Michala vyrovnáno na 1:1. Ale ani tento stav opět dlouho nevydržel a hosté šli podruhé v zápase do vedení díky Stanislavu Lojdovi -1:2. Potom přeci jen střelci na chvilinku umlkli, ale jen do 30. minuty, kdy třicet přítomných diváků opařil třetí brankou hostů Jaroslav Veselský -1:3. Do konce poločasu již branka nepadla a tak hosté kráčeli do kabin hodně zvesela.

Hosté si výhru pohlídali

Domácí šli do druhého poločasu s touhou ještě zápas zdramatizovat, ale hned ve 48. minutě hosté naopak potvrdili své vítězství brankou Jaroslava Veselského -1:4. Zbytek utkání se již dohrával v poklidu, a tak si hosté trochu překvapivě vezou všechny body.



Ohlasy k zápasu



FK Podhorácko 2015
Tomek Oldřich, trenér: Výhra byla zasloužená díky kolektivnímu výkonu celého mužstva. Domácí tým jsme nepustili do vážnější šance. Nejlepším hráčem hostí byl obránce David Hybner, který odvedl hodně dobré práce pro mužstvo. Jinak pochvalu zaslouží všichni hráči.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
F. Šťastný [-] - V. Vyhnálek [-] (54. T. Kincl [-] ) , F. Tobolka [-] , P. Tobolka [-] - J. Čech [-] , M. Novák [-] , M. Tobolka [-] , Š. Melzer [-] - S. Michal [-] , V. Liška [-] (77. J. Nevěčný [-] ) , D. Kincl [-]

FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - J. Roupec [-] , D. Hybner [-] , M. Řepa [-] , J. Lojda [-] - M. Hybner [-] (80. V. Trojan [-] ) , M. Táborský [-] , P. Bulička [-] , L. Ferdan [-] (83. Z. Svoboda [-] ) - J. Veselský [-] , S. Lojda [-]

ŽK: 84. D. Kincl .
Hráči zápasu: D. Hybner .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: OŠMERA František - NEVĚČNÝ Jan (N), NOVÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.