1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačlavice po dvou nepovedených zápasech vítězí


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

Na dnešní zápas se do sestavy vrátil za Pačlavice Zdeněk Pučan. Ovšem v posledním zápase přišli o Lukáše Hádlíka. Poté co minulý týden ztratily body doma s Drnovicemi a remizovaly s Vícemilicemi, potřeboval lídr tabulky body. Zápas v Křenovicích začal zajímavě. Již v 11 minutě měl tutovku Jiříček. Domácí ale hrozili z velmi nebezpečných brejků a chvílemi měli hostující velké štěstí. Pačlavice ale měly více ze hry, ovšem jejich obrana hrála velmi nejistě. Až 29 minuta ukázala sílu hostujících, kdy Vlček nakopl dlouhý míč, Veselý prodloužil, Doležel se prodral do vápna a tváří v tvář nedal domácímu gólmanovi šanci. Stav 0:1.

 

 

V druhé půli Pačlavice domácí zaskočili hned v 46 minutě. Pučan dal krásný balón Greplovi za obranu a ten z úhlu zvýšil na 0.2. Od této chvíli byli hosté na koni. Jejich obrana hrála spolehlivě a Křenovice prakticky nepouštěli na jejich polovinu. V 70 minutě předvedli hosté velmi pěknou akci. Pučan přihrál Jiříčkovi, ten ve vápně přiťuknul Greplovi, který nezaváhal a zvýšil tak náskok Pačlavic na 0:3. V 79 minutě se trefuje Jiříček, který se ocitl sám před gólmanem, stav 0:4. V 85 minutě Křenovice upravují stav utkání na 1:4.

 



Ohlasy k zápasu



FK Pačlavice-Dětkovice
Leoš Svobodník (trenér FK Pačlavice): S dnešním zápasem jsem vcelku spokojen. Je dobře, že se nám vrací do sestavy hráči základní sestavy, ale musíme na tréninku zapracovat na nácviku proměňování šancí.



Sestavy



FK Pačlavice-Dětkovice
V. Klimek [-] - T. Kroupa [-] , Z. Kapounek [-] , P. Dostalík [-] , D. Vlček [-] - M. Grepl [-] , L. Veselý [-] , Z. Pučan [-] (85. D. Vincenec [-] ) , M. Špatina [-] - J. Jiříček [-] (80. T. Vincenec [-] ) , P. Doležel [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.