Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 14:00

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov v Jakubově nezaváhal


Branky


0

Fotbalisté Opatova měli možnost se opět vrátit do čela tabulky, což potvrdili výhrou na hřišti Jakubova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli bleskový nástup

Jakubov po minulé výhře v Koutech chtěl navázat na svůj dobrý výkon i v domácím zápase, ale v cestě jim stál zatím neporažený Opatov, který ale v minulém kole přišel o vedoucí příčku tabulky. Domácí nastoupili bez pěti hráčů základní sestavy. Domácí sice skórovali hned ze své první šance Tomášem Kosmákem a vedli tak již v 1. minutě 1:0, ale v oslabené sestavě, kdy se postupně zranili další tři hráči, neměli proti snaživě hrajícím hostům velkou šanci. Ve 29. minutě snažení hostů vyjádřil brankou David Vybíral -1:1. Do konce poločasu se již žádná branka nekonala.

Hosté už potom kralovali

Hosté postupně přebrali iniciativu a byli po celý zápas lepším týmem, a když svoji převahu dokázali v druhém poločase vyjádřit i brankově. V 69. minutě David Vybíral svou druhou brankou v zápase otočil skóre na 1:2. V závěru utkání se hosté ještě dvakrát prosadili. Nejprve v 85. minutě  se trefil Zdeněk Daniel a v poslední minutě uzavřel skóre Ladislav Kabelka na 4:1. Hosté byli celý zápas lepší a zaslouženě vyhráli.



Ohlasy k zápasu


Družstevník Jakubov
Pospíchal Tomáš, trenér: Doplatili jsme na veliké množství absencí, kdy jsme do zápasu nastupovali bez 5 hráčů základní sestavy a během utkání se zranili další 3 a my tak dohrávali posledních 15 minut o desíti. Hosté byli celý zápas lepší a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Vejvoda [-] , M. Chalupa [-] , M. Dunkler [-] , M. Muzikant [-] (36. M. Gáborík [-] ) , R. Říha [-] , J. Smetana [-] (8. V. Vejmelka [-] ) , D. Mikýsek [-] , T. Kosmák [-] , T. Vrbka [-] , R. Jelínek [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - F. Šinkovský [-] (46. D. Čučelin [-] ) , D. Vybíral [-] , L. Kabelka [-] , M. Kravka [-] , R. Novotný [-] , J. Neckář [-] , Z. Daniel [-] (88. M. Solař [-] ) , J. Horáček [-] , J. Kaser [-] , A. Konečný [-]

ŽK: 5. J. Smetana , 20. T. Vrbka , 40. R. Jelínek , 73. T. Kosmák - 47. J. Neckář , 73. R. Novotný .
Hráči zápasu: M. Dunkler - D. Vybíral .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYGL Antonín - KOŠÁK František (N), KVAISER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.