3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:30

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov doma body nerozdává


Branky


0

Ve šlágru kola se utkali fotbalisté Opatova jako nový lídr tabulky proti tomu starému a dokázali svoje postavení v tabulce ještě vylepšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdeněk Daniel poslal domácí rychle do vedení

Po domácím kolapsu z minulého kola s Litohoří zajížděly Myslibořice do hodně vzdáleného Opatova, který je po minulém kole vystřídal v čele tabulku III. třídy, sk. B. Myslibořice opět neuhlídaly začátek utkání a už v 5. minutě Michal Šoustal podskočil centr, který letěl do šestnáctky a osamocený Zdeněk Daniel sice nezakončil z malého vápna zrovna přesvědčivě, ale míč se přece jen dokutálel za brankovou čáru a domácí se velice brzy ujali vedení v zápase -1:0. Domácí byli dál aktivnější a zejména důrazná hra a napadání domácích dělalo hostům velké problémy. Z ojedinělé akce se Myslibořice dostaly do dobré šance, Zdeněk Melán obehrál obránce v pokutovém území a ten ho následně fauloval, rozhodčí Josef Kaňka nařídil pokutový kop, k tomu se stejně jako v minulém kole postavil Martin Čapoun, ale jeho exekuce nedopadla jako před týdnem, protože domácí brankář Radek Kšír vystihl směr a byl u tyčky včas. Myslibořice tak promarnily šanci dorovnat skóre. O pár minut později Michal Šoustal ve vápně důrazným skluzem ukopl míč i s nohou domácího útočníka a rozhodčí Kaňka nařídil pokutový kop i na druhé straně. Zahrání penalty si vzal na starost domácí záložník Denys Čečulin, ale stejně jako na druhé straně Radek Vodička vystihl směr a i on se blýskl chyceným pokutovým kopem, následnou dorážku zneškodnil pohotovým skluzem Rostislav Pekárek. Poločas skončil těsným vedením 1:0 a neproměněnými penaltami na obou stranách.

Domácí náskok navýšili

Druhý poločas Myslibořice přidaly a do 70. minuty držely Opatov na vlastní polovině, ale převahy nedokázaly využít. Myslibořicím chyběl nápad a kvalitní nahrávka ve finální fázi. Myslibořice měly spoustu standardních situací, ale proti urostlým hráčům Opatova neměli ve vzduchu převahu, ani ze skrumáží se k nim míč neodrážel. V 69. minutě po rychlém brejku postupoval střelec první branky Zdeněk Daniel sám na Radka Vodičku, tomu udělal kličku a zakončil do odkryté branky. Hra se poté srovnala a domácí hráli na udržení výsledku. Konečnou tečku zápasu dal v poslední minutě po další hrubé chybě obrany neúspěšný exekutor pokutového kopu Denys Čečulin z malého vápna, po pěkné přihrávce pod sebe -3:0. Opatov si tak upevnil první místo v tabulce. Myslibořice prodloužily černou sérii bez výhry na 3 zápasy, poprvé v sezóně nevstřelily ani jednu branku.



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Od zápasu s Podhoráckem nehrajeme dva zápasy ve stejné sestavě a na hře je to znát, když k tomu připočtu absenci Jakuba Horáka, napůl zraněného Petra Kocába a Bohumila Mencáka jsme poloviční. Musíme se dostat z deky a vrátit se zpět na vítěznou vlnu. Dnes byli domácí aktivnější a zaslouženě zvítězili, my si v podstatě kromě penalty nevytvořili nic a tu jsem navíc trestuhodně zahodil.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - J. Kaser [-] , J. Neckář [-] , D. Vybíral [-] , L. Kabelka [-] (87. M. Solař [-] ) , A. Konečný [-] , R. Novotný [-] , D. Čučelin [-] , Z. Daniel [-] , J. Horáček [-] , M. Kravka [-]

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - R. Trpišovský [-] , M. Šoustal [-] , T. Kratochvíl [-] , R. Pekárek [-] , P. Vejvoda [-] (88. O. Pekárek [-] ) - M. Ludvík [-] , P. Kocáb [-] (46. D. Šoustal [-] ) , M. Čapoun [-] - M. Mezlík [-] , Z. Melán [-]

ŽK: 68. A. Konečný , 84. Z. Daniel - 6. M. Šoustal .
Hráči zápasu: Z. Daniel - P. Vejvoda .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KAŇKA Josef - KVAISER Jiří (N), PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.