Domácí Třebenice Koněšínu body nedarovaly


0

Zápas v Třebenicích byl o tom kdo bude na konci zápasu blíže vedoucí příčce. Nakonec jej snadno ovládli domácí fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali třígólový náskok

Postavení obou týmů v tabulce naznačovalo, že by se v Třebenicích mohl hrát vyrovnaný fotbal, leč skutečnost byla jiná. Kdo čekal drama, byl zklamán. Zápas byl jednoznačnou záležitostí domácích, kteří svého soupeře předčili ve všech činnostech a na cestu domů za řeku mu nadělili nepopulárního, ale zaslouženého bůra. Ten nejdramatičtější okamžik se odehrál už ve druhé minutě, kdy se před brankou domácích v šanci hostů nezaviněně střetly nohy třebenického brankáře Venhody a koněšínského Malého. Míč sice skončil v brance, ale pro ofsajd nebyl gól uznán, ale to není to podstatné…domácí gólman odnesl střet škaredě vypadající zlomeninou a musela pro něj dojet záchranka…psychicky nalomený útočník hostů se v dalším průběhu z nepříjemného zážitku se svým kamarádem raději nechal vystřídat. Z tohoto incidentu se ale lépe oklepaly Třebenice a náhradní brankář Palát už prakticky nemusel řešit žádnou zapeklitou situaci. Hosté se jen komplikovaně dostávali na polovinu soupeře, natož do jeho vápna. Byli to domácí, kdo ze své aktivity a pohybu vytěžil odměnu v podobě branek. Ta první přišla po čtvrt hodině hry, kdy míč po pravé straně zatáhl T.Ondráček, ten dával před branku na Smilka. Jeho pokus brankář Hůlka ještě vyrazil, ale na dorážku nepokrytého Furiše už byl krátký – 1:0. Druhou branku přidali domácí deset minut před přestávkou, kdy si Čtvrtníček z pozice krajního obránce z půlky hřiště došel pro penaltu, kterou bezpečně proměnil Kocmánek – 2:0. Domácí odskočili Koněšínu na tři branky ještě do poločasu, kdy se po rohu hlavou prosadil agilní Čtvrtníček.

Domácí náskok navýšili

Pokud hosté o přestávce pomýšleli na nějaký úspěch, tak jejich úvahy vzaly definitivně za své hned zkraje druhé půle. Kocmánek vybojoval na půlce míč, předložil luxusní přihrávku mezi statickými obránci na Furiše, který si v zápase střelou podél brankáře připsal svoji druhou branku – 4:0. Konečnou podobu dal výsledku také dvougólový Čtvrtníček, který se opět prosadil hlavou a znovu po rohu – 5:0. Po hodině hry tak bylo prakticky hotovo a po vystřídání na straně Třebenic tempo a nasazení poněkud upadly a zápas se už jen dohrával z povinnosti.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Myslím, že jsme zaslouženě vyhráli a mohlo to být i výraznější. V držení balónu jsme taky dominovali.

TJ Koněšín
Špaček Milan, trenér: Zápas měl svoje kdyby, které asi nehrály v náš prospěch. Nicméně "dnes to nebylo ono" a nezbývá nic jiného, než domácím pogratulovat k přesvědčivému vítězství a brankáři popřát brzké uzdravení.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - CEJPEK Radek (N), MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.