Koněšín doma nezaváhal


Branky


0

Tři povinné body zůstaly proti předposlednímu týmu ze Smrku na půdě Koněšína, kterého výhra vyšvihla do horní poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dostali do pohody dvě slepené branky

    V neděli se hrálo v Koněšíně malé místní derby, kdy na jeho hřiště přijel sousední Smrk. Domácí postrádali svého kanonýra Malého a zraněného středopolaře T.Konečného, zato hosté zdá se dorazili kompletní s odhodláním utnout sérii tří porážek a zase naplno bodovat. A staronový účastník soutěže skutečně od začátku působil živějším dojmem, měl lepší pohyb, větší důraz a celkovou územní převahu…žel v duchu posledních zápasů = bez gólového efektu. A tak se Koněšínu po půl hodině hry podařilo dvěma slepenými góly před přestávkou svému soupeři odskočit. Nejprve ve 35.minutě domácí kapitán a stoper v jedné osobě Petr Zahradníček hlavou usměrnil Karáskův trestný kop za přispění tyče do sítě, aby o dvě minuty později Badura proměnil pokutový kop po faulu Jaskuly na L.Koněčného -2:0. Domácí tak během prvního poločasu z minima vytěžili maximum…

Domácí stihli v závěru dát bůra

  Hned zkraje poločasu druhého Koněšín přidal třetí branku, kdy Ševčík vysunul Seifera, jeho střelu brankář ještě vyrazil, ale střídající Štěpán Dvořák prvním dotykem s míčem dával prakticky do prázdné -3:0. I přes tříbrankový náskok ale zápas ještě nebyl rozhodnut. Hosté měli tři čtyři dobré příležitosti, jak se kontaktním gólem dostat do hry, ale koněšínský čaroděj Hůlka pro dnešek svoji branku začaroval a reflexivními zákroky přiváděl hráče soupeře k zoufalství. Ale ani domácí se nechtěli nechat zahanbit, ale jejich také minimálně tři jasné šance mezi tři tyče nezamířili. Až necelých deset minut před koncem se ujal dlouhý osvobozující odkop Zahradníčka, ke kterému se přichomítl aktivní Štěpán Dvořák a svoji druhou brankou v zápase definitivně zlomil odpor soupeře -4:0. V poslední minutě se pak ještě dokázal tváří v tvář brankáři prosadit také Seifer a kosmeticky upravil na konečných 5:0. Vzhledem k předvedené hře je takový výsledek pro hosty asi až příliš krutý a v zápase si vybrali svoji nováčkovskou daň.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: Před dnešním zápasem se nám rozpadl standartní střed hřiště a na výkonu to bylo znát. Nebyli jsme schopni hrát naši kombinační hru, ale lehkost nahradila bojovnost ,za kterou všechny hráče musím pochválit. O výsledku rozhodl opět výborný výkon brankáře a nadstandartní proměňování šancí. Pro snaživé hosty je výsledek až krutý.

TJ FC Smrk
Horký Karel, trenér: První poločas jsme tradičně hráli vyrovnaně, ale dostali jsme dva slepené góly. Druhá půle už byla v jasné režii domácích.



Počet diváků: 110. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - MUSIL Jiří (N), MUSIL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.