Třebenice ztratily šanci na všechny body


Branky


0

Ani ve čtvrtém hracím kole se nedočkaly Třebenice plného bodového zisku, když prohospodařily třígólový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený první poločas domácích

Třebenicím vstup do soutěže vůbec nevyšel a loňský dlouhodobý vedoucí celek soutěže se nyní musí spokojit s předposlední příčkou tabulky. Březník by rád také okupoval čelní pozice, a tak se dal očekávat pikantní zápas. V loni byli úspěšnější domácí borci, a to po výhře 2:0. Zápas začal lépe pro domácí, když v 5. minutě pěkně pronikl obranou Březníku Pavel Vrbka a poslal Třebenice do vedení 1:0. Domácí byli nadále při chuti a v 19. minutě po pěkné kombinaci zvyšoval na 2:0 Karel Kocmánek. A když se těsně před odchodem do kabin střelou z dvacetipěti metrů k tyči trefil opět Karel Kocmánek na 3:0, nikdo z přítomných diváků nepochyboval o domácí výhře.

Hosté v závěru zachránili bod

Druhý poločas začal náporem domácího týmu, ale byli to v 54. minutě hosté kdy využil špatný odkop domácího brankáře Paláta Vít Franěk, aby jej přehodil a nížil na 3:1. Domácí chtěli ale zažehnat tento černý moment a to se jim podařilo v 61. minutě pěkným průnikem do obrany a zakončením k levé tyči Vlastimilem Fialou -4:1. Potom se hrálo nahoru dolů, ale branky začali střílet pouze hosté. Nejprve na 4:2 snížil v 68. minutě Daniel Křivánek a v 82. minutě pak začalo v domácí obraně hořet, čehož využil Milan Požár ke kontaktní brance na 4:3. V 84. minutě pak dokonal domácí zkázu Vít Franěk, který vyrovnal na 4:4 a připravil tak Třebenice o první podzimní výhru.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Hrbáček Ladislav, trenér: Od začátku utkání jsme byli jasně lepším týmem a nepustili jsme hosty do žádné akce. Ve druhé půli jsme začali opět dobře, ale po našich chybách v obraně jsme si zápas prohráli.




Sestavy


Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - M. Machát [-] , V. Fiala [-] (71. L. Buchal [-] ) , P. Vrbka [-] (58. M. Filipec [-] ) , K. Kocmánek [-] , J. Fiala [-] , J. Kučera [-] (76. R. Kunce [-] ) , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Furiš [-] , M. Ondráček [-]

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - M. Flesar [-] , K. Kovařík [-] , L. Babčan [-] - V. Franěk [-] , J. Musil [-] , M. Stříž [-] , J. Krupička [-] - M. Požár [-] , D. Křivánek [-] , P. Flesar [-] -

ŽK: 84. V. Palát , 90. J. Jaroš - 85. P. Flesar .
Hráči zápasu: K. Kocmánek - V. Franěk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - SARKÁNY Martin, CEJPEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.