Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 15:00

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany bodově obdarovaly hosty z Březníku


Branky


0

Rouchovany neodčinily výprask z minulého kola ve Smrku a podlehly i na svém hřišti Březníku 2:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o své vedení do konce poločasu přišli

Pouťové počasí v dopoledních hodinách slibovalo spíše přeháňky , než teplotu přes 30 °C, kterou nakonec ukazovala rtuť digitálních teploměrů odpoledne. Na čtrnáct lidí v kabině byl také příjemný pohled a tak mohlo vše začít.
Úvod utkání byl vyrovnaný s mírnou převahou ve prospěch domácích, kteří si v první čtvrt hodince vytvořili pár brankových příležitostí. Na to zareagoval Březník až v 16 minutě, kdy po dvou vydařených akcích 2× nastřelil břevno. Tuto klinickou smrt však domácí překonali a ve 20. minutě skóre poprvé otevřel Jaroslav Slabý, který dostal parádní nahrávku od Dominika Křístka 1:0. Postupně ale začali hru kontrolovat hosté a tak ve 25. minutě přišla odplata. Hlavou protečovaný míč Jaroslavem Fraňkem skončil v síti 1:1. Rozhodčí si snad ani do kapsy nestihl vložit zpět notes a ve 26. minutě, ten samý hráč využil zaváhání obrany a na světelném ukazateli naskočilo 1:2. Zbývající minuty první půle se dohráli ještě s několika dalšími šancemi, které již nebyly gólové.

Domácí sice vyrovnali, ale na body to nestačilo.

Začátek druhého poločasu měl obdobný vývoj jako ten předchozí. Neuběhlo ani pět minut a další zásah si připsal opět Jaroslav Slabý 2:2. Pak ale začal zase Březník přebírat opratě nad tempem hry a kontrolu nad míčem. V 59. minutě přišel zkrat domácích. Po jednom z obraných zákroků ve vápně se začali hosté dožadovat penalty, hra ale dál pokračovala, neboť se nepískalo. Domácí však zůstali paralyzovaní a míč nechali v poklidu dokutálet do branky 2:3. Tahle laxnost podťala Rouchovany a začali odpadat z tempa hry. V 72. minutě střelou ze strany na špatně postaveného brankáře pak hosté Stanislavem Sedlákem pečetili na konečných 2:4. To už byly síly domácích vyčerpány a tak se nezmohli na žádný vzdor.



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Jelínek Petr, hráč: Oproti minulému týdnu výkon několikanásobně lepší. Je třeba zmínit Dominika Křístka, který svou laťku podávaných výkonů drží velice vysoko několik sezón (bez trénování) a krom ofenzivní práce plní též mnoho defenzivních úkolů. Do týmu se po dlouhé době vrátil Michal Virgl a vypadá to „že to v něm pořád je“, páč patřil k výraznějším hráčům utkání. Pokud však mám zmínit někoho, kdo opravdu vyzrál, tak to je Pavel Vala - hrající legenda, která se nechala přesvědčit a sundala kopačky z hřebíku… a je zpět na trávníku.

TJ Sokol Březník
Krupička Jaroslav, trenér: Zápas měl bojovnou úroveň. Byli jsme lepším týmem a i na balónu jsme byli lepším týmem.



Sestavy


1.SK Rouchovany
T. Havelka [-] - P. Jelínek [-] , R. Zloch [-] (81. J. Maša [-] ) , R. Škarabela [-] , M. Virgl [-] (54. D. Svoboda [-] ) - J. Králík [-] , P. Pachr [-] , P. Vala [-] , D. Křístek [-] , J. Tesař [-] (71. F. Horký [-] ) - J. Slabý [-] -

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - V. Franěk [-] , K. Kovařík [-] , M. Stříž [-] , D. Břoušek [-] - L. Rybníček [-] , P. Flesar [-] , S. Sedlák [-] (65. J. Trojan [-] ) , J. Krupička [-] - J. Franěk [-] , J. Musil [-] (76. T. Vyskočil [-] ) -

ŽK: 76. D. Svoboda - 27. M. Stříž , 59. L. Rybníček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZIMA Petr - KUDLÍK Pavel, HORKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.