Velký střelecký koncert Pavla Malého


Branky


78. J. Nemeškal - 45. P. Malý , 58. R. Badura , 73. R. Odstrčil (vl.) , 82. P. Malý , 86. P. Malý
0

Loňský král střelců Pavel Malý předvedl střelecký koncert v Radkovicích a hlavně díky jeho čtyřgólovému příspěvku porazil Koněšín svého soupeře jednoznačně 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou první půli rozhodli hosté brankou do šatny

Fotbalisté Koněšína zajížděli ke svému druhému zápasu opět na soupeřovu půdu. Radkovice svůj první domácí zápas musely absolvovat v netradičním pátečním čase. Do zápasu vstoupili mnohem aktivněji domácí Radkovice a sedmnáctiletý gólman Koněšína Matěj Hůlka, který vyhrál v minulém kole naši anketu Hráč kola, musel několikrát podržet svůj tým po několika nebezpečných akcích domácího týmu. Postupem času ale domácí tlak začal ustávat a hosté začínali přebírat otěže zápasu. Když už se zdálo, že se bude do kabin odcházet za bezbrankového stavu udeřil ve 45. minutě poprvé v zápase nejlepší kanonýr minulého ročníku Pavel Malý -0:1.

Střelecké představení kanonýra Malého

Ve druhém poločase už na hřišti jasně kralovali hosté z Koněšína. V 58. minutě se za hosty prosadil Radim Baďura a Koněšín tak odskočil na 0:2. V poslední dvacetiminutovce pak začal řádit Pavel Malý. Již na 0:3 zvyšoval tento snajpr v 73. minutě. V 78. minutě pak domácí z ojedinělé akce snížili na 1:3 zásluhou Lukáše Kočího a někteří optimističtí fanoušci ve skrytu duše doufali v zmrtvých vstání svých miláčků. Ale to by nesměl mít Koněšín ve svých řadách takového střelce jakým Pavel Malý bezesporu je. V 82. minutě totiž Pavel Malý zkompletoval hattrick a Koněšín svému soupeři viditelně odskočil na 1:4. Ale Pavlu Malému to bylo stále málo a v 86. minutě přidal svou čtvrtou branku na konečných 1:5 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


SK Radkovice
Svoboda Martin, trenér: Utkání rozhodl zkušenější soupeř.

TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: Krutý výsledek pro domácí, kteří byli prvních 25 minut lepší. Díky však disciplinované hře obrany s přispěním výborných zákroků brankáře jsme tento tlak přečkali a začali si vytvářet šance. Po druhém gólu se soupeř zlomil a my získali důležité vítězství.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - SÝKORA Milan (N), MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.