Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 10:30

18.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drnovice nezaváhaly


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drnovice byly před zápasem favoritem tohoto utkání. Už od první minuty to také dokazovaly na hřišti. Již v 5 minutě otevřel skóre Vlastimil Kučera. Po tomto gólu Němčany odpadly. Hrálo se prakticky jen na jednu bránu, což potvrzuje i počet šancí domácího týmu. Ovšem Drnovice přestaly být na malou chvíli koncentrovaní v obraně a hostující Hošek ve 25 minutě snížil na 3:1. Jak to bývá zvykem, po vstřeleném gólu se dostaly Němčany na koně a začaly být více vyrovnaným soupeřem. Domácí ovšem neponechali nic náhodě a tzv. gól do kabiny, po krásné individuální akci, vstřelil Daniel Forró a vnesl drnovickým opět klid na kopačky. Do kabin se šlo za výsledku 4:1.

 

Druhý poločas už měl daleko jednoznačnější průběh. Drnovice potvrzovaly roli favorita a hosty prakticky k ničemu nepouštěly. Vytvořily si spoustu gólových šancí, ale přetavit v gól je dokázal pouze David Lukeštík a Jiří Ignačák. Domácí dokázali vstřelit i sedmý gól, který jim nebyl uznán pro ofsajdové postavení. Díky neproměněným šancím a výbornému výkonu hostujícího golmana Kuchynky, nebyl výsledek zápasu dvouciferný. 



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice
Patrik Janovský (hráč FKD o.s.): Od začátku zápasu jsme dominovali. Hráli jsme svoji hru a nepustili jsme je do ničeho, až na ten náš výpadek po tom třetím gólu. Dneska jsem prostě hráli dobře. S mým výkonem jsem spokojený, ale mohlo to být lepší.

TJ Němčany
Marek Kuchynka (brankář TJ Němčany): Dělali jsme individuální chyby, s kterých padly všechny góly. Nicméně s mým výkonem v druhém poločase jsem byl spokojený.



Sestavy


FK Drnovice
R. Hrušák [-] - M. Petřek [-] (67. O. Klimek [-] ) , P. Jelínek [-] , D. Forró [-] (71. P. Měřínský [-] ) , J. Gottvald [-] - J. Ignačák [-] , V. Kučera [-] (57. M. Strnad [-] ) , P. Janovský [-] , D. Lukeštík [-] - L. Ambroz [-] , P. Kabele [-]

TJ Němčany
M. Kuchynka [-] - M. Ehrmann [-] (78. M. Polach [-] ) , L. Kopáček [-] , T. Švaříček [-] , L. Andrla [-] - J. Hošek [-] , L. Ondřík [-] , J. Jáchymiák [-] (87. J. Sedláček [-] ) , V. Andrla [-] (57. J. Kovařík [-] ) - M. Kohoutek [-] , P. Polach [-]

Místo: Drnovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.