1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:30

17.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koběřice měly přesnější mušku


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu se vyvíjel lépe pro hosty. Měli mnoho šancí, ale neproměňovali je. Po 10 minutách se aktivněji zapojili do hry i domácí Kobeřice. Šance střídala šanci a bylo se rozhodně na co dívat. Ve 27. minutě padnul první a také poslední gól tohoto utkání. Do drnovické branky ho vsítil domácí hráč Zbořil a tribuny burácely. Nutno říct, že drnovičtí tu měli také svůj kotel, a proto o dobrou atmosféru nebyla nouze. Ve 40 minutě mohly Drnovice srovnávat. Po chybě domácího obránce šel sám na bránu Kábele, přehodil si golmana, ale rozhodčí zamával ofsajd. Do kabiny odcházeli ve větší pohodě domácí.

 

Druhý poločas měl stejný scénář jako ten první. Drnovice tlačily, dostaly se do vyložených šancí, ale jejich koncovka byla slabá. Balóny lítaly vysoko nad bránu, a proto se domácí golman ani moc nezapotil. Kobeřice chtěly zvýšit svůj náskok, ale mířily také nepřesně. Posledních 10 minut zápasu začali hosté hrát silnou ofenzívu, ale bylo to marné, míč do brány neprotlačili. Tři body tedy zůstávají v Kobeřicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Svoboda (trenér TJ Sokol Kobeřice): Po vyrovnaném zápase jsme nakonec dokázali vyhrát. Šance na obou stranách byly vyrovnané. Musíme uznat, že soupeř byl fotbalovější, ale my byli přesnější.

FK Drnovice
Petlach Antonín (trenér FKD): Do začátku zápasu jsme vstoupili velice dobře. Jak je ale naším dobrým zvykem, tento styl hry jsme nedokázali praktikovat celý zápas. Šance byly na obou stranách vyrovnané. Mrzí mě, že jsme dostali takový nešťastný gól z rohu, ale to se bohužel stává.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Hloužek [-] - J. Patos [-] , M. Kočovsky [-] , R. Polášek [-] - P. Zbořil [-] , S. Piňos [-] , M. Musil [-] , T. Kadlec [-] , M. Hobza [-] - A. Karásek [-] , R. Jakš [-] (83. T. Kunc [-] )

FK Drnovice
R. Hrušák [-] - J. Vondřich [-] , P. Jelínek [-] , J. Gottvald [-] , J. Ignačák [-] - P. Janovský [-] (56. V. Kučera [-] ) , D. Forró [-] , L. Ambroz [-] , M. Petřek [-] - P. Kabele [-] , D. Lukeštík [-] (69. M. Strnad [-] )

Místo: Kobeřice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.