0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:30

17.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o záchranu bez gólů


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Do úvodu utkání vstoupili lépe hosté, kteří v první čtvrt hodině několikrát ohrozili branku domácích. Hostujícímu Poprikovi se podařil vsítit gól ovšem z ofsajdové pozice. Poté se hra více vyrovnala a do poločasu se prakticky nic zvláštního nestalo. Místo šancí a gólů mohli diváci vidět pouze nakopávané balóny, kterými se prezentovala obě mužstva. 

 

Druhá půle měla skoro stejný scénář jako ta první. Chvíli po úvodu utkání lysovický Malcher směřoval na bránu domácích, bohužel místo střely volil přihrávku na osamoceného Foldynu. Tan balón již nestihl doběhnout, a proto i po této akci byl stav bezbrankový. S přibývajícími minutami i tlak u obou mužstev rostl a vyústil v potičku mezi hráči. Tak jak to v takových utkáních bývá. Jelikož se do konce utkání nic nestalo, tak si každý z mužstev ukrojil po jednom bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Němčany
TJ Němčany: Obou straně to byla taková kopaná. Nebylo to fotbalové. Byl to boj. Rozhodčí to nezvládl a zápas byl vyhrocený. Mohlo to být úplně o něčem jiném. Nedá se nic dělat. Remíza je spravedlivá.

TJ Lysovice
Ondřej Bačovský (hráč TJ Lysovice): Šlo vidět, že se jednalo o první zápas po zimní pauze. U obou mužstev byla vidět nerozehranost a fotbal místy připomínal nohejbalové utkání.



Sestavy


TJ Němčany
M. Kuchynka [-] - T. Švaříček [-] , M. Ehrmann [-] , J. Ehrmann [-] , J. Jáchymiák [-] - J. Hošek [-] , L. Kopáček [-] , L. Andrla [-] , L. Ondřík [-] - P. Polach [-] , M. Kohoutek [-]

TJ Lysovice
L. Plhal [-] - J. Staněk [-] , M. Brovják [-] , M. Brovják [-] , D. Novotný [-] - M. Šoupal [-] , J. Poprik [-] , A. Martínek [-] , Č. Malcher [-] - P. Neděla [-] , L. Foldyna [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.