Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:30

17.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby zvládly lépe Pačlavice


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

V první půlce začali lépe domácí. Hned na začátku utkání dali gól a mohli se tak radovat z vedení. Ovšem Švábenice nezaostávaly a po chybě domácího golmana vyrovnávají na 1:1. Tuto vyhrocenou situaci nezvládl domácí hráč Veselý, a proto je ve 36´odměněn červenou kartou. Odchází tedy do sprch a domácí musí hrát v oslabení. Toho se ale Pačlavice nezalekly a na place byly pořád lepším týmem. Do konce poločasu se na stavu utkání nic nezměnilo. 

 

 

Druhá půlka byla, jak se dá u derby předpokládat, vyhrocená a brankově zajímavá. Švábenice se rychle ujmuly vedení a domácím nezbývalo nic jiného než se na ně dotahovat. Zápas byl tak zvaně nahoru dolů. Ještě deset minut před koncem utkání domácí prohrávali 4:3. Hned ale srovnávají a 3 minuty před koncem se ujímají vedení 5:4. Pačlavice dokázaly tento výsledek udržet až do konce zápasu.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice
Petr Dostalík (hráč FK Pačlavice): Tak jako v každém derby se Švábenicemi se začal hrát rychlý a tvrdý fotbal. Derby nám znepříjemnila skutečnost, že jsem hráli téměř celý zápas v deseti. Bylo to nahoru dolů a popravdě už jsme ani nedoufali v obrat. Nakonec si ale myslím, že nám doma zůstali zaslouženě 3 body.




Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice
V. Klimek [-] - M. Petroš [-] , L. Hádlík [-] , L. Veselý [-] , J. Jiříček [-] - Z. Pučan [-] , D. Vlček [-] , P. Dostalík [-] , M. Špatina [-] - P. Doležel [-] , M. Grepl [-]

Sokol Švábenice
P. Knap [-] - R. Novotný [-] , P. Novotný [-] , T. Orel [-] , L. Hladký [-] - J. Hladký [-] , J. Stříž [-] , R. Dvořák [-] , Z. Hrda [-] - M. Gruber [-] , V. Kuška [-]

ŽK: 45. M. Špatina , 74. Z. Pučan - 35. P. Knap , 56. V. Kuška , 88. J. Hladký . ČK: 36. L. Veselý .
Místo: Pačlavice. Počet diváků: 230.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.