3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

13.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeviněves rozhodla v duelu Sokolů už v prvním poločase


Branky


3. V. Bařtipán (vl.) , 16. D. Velický , 38. J. Broft - 78. J. Hampejs
0

Poslední podzimní kolo přivítal domácí Sokol Jeviněves sousedy v tabulce z Dřínova s odhodláním potvrdit tři body získané na Čechii a zakončit podzim výhrou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nestíhali

Za mírného deště, na podmáčeném trávníku (jaký rozdíl od prvních srpnových zápasů na betonovém hřišti) byla Jeviněves od začátku lepším týmem, s větší chutí hrát. Hrálo se téměř výhradně na polovině Dřínova a obrana hostí byla neustále pod tlakem. Už ve třetí minutě ale domácím obrana hostí notně pomohla, když Dodo nacentroval na přední tyč a hostující brankář nešťastně vyboxoval míč do zad svého obránce Bařtipán od něhož míč skončil v síti - 1:0.

 

Dodo Velický se ukázal jako velký univerzál. Minulý týden vychytal výhru, když zamknul kasu na Čechii a teď přidal už druhou branku (budeme-li tu první na rozdíl od pana rozhodčího považovat za jeho), když se zleva prodral až před branku a zhruba z deseti metrů tvrdě vypálil na bližší tyč. Otěže zápasu domácí drželi jasně ve svých rukou, Dřínov pouze párkrát zazlobil, ale akce byly zastaveny ještě v zárodku, takže do žádné vážnější šance se hosté nedostali. Před poločasem Honza Broft s přehledem proměnil penaltu po faulu na Pavla Macáka a o výsledku bylo téměř rozhodnuto. A to ještě nebyla kvůli ofsajdu uznána krásná branka Honzy Šelichy, který z voleje do brány napálil centr od Petra Kindla. 

Domácí Sokol už si výhru vzít nenechal

Druhý poločas už nebyl příliš ke koukání. Jeviněvští polevili v koncentraci, na hřišti se víc diskutovalo než hrálo, takže v podstatě vyčnívaly jen dvě věci – Dodo chtěl zkompletovat hattrick, jenže zapomněl z penalty do míče kopnout, takže ji hostující brankář s přehledem lapil. Budiž mu odpuštěno, na dokopné se z prohřešku „vypanákoval“.  Hostům se pak z ojedinělé akce podařilo snížit na 3:1 když za obranu zaběhl Hampejs a s přehledem zakončil. 

 

AUTOR: JAROSLAV KYSELA



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jeviněves
Jaroslav Kysela (brankář): "Kdybych měl ještě bolavé koleno, tak jsem při inkasovaném gólu nepadl a míč bych možná chytil do koše (úsměv). Dokopná po zápase se taky vydařila, komu víc, tak ten se z toho vyspí. Jarní sezona začíná koncem března, do té doby se snad všichni uzdraví, vrátí se Franta Týle s Petrem Jindřichem, snad se konečně ukáže „paní Colombová“ – nová posila Ondra Kubeš, začne pravidelně chodit Patrik Zeidler a když bude pořádný trenér, mohli bychom v tabulce vystoupat ještě výš."




Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Paul [-] , P. Macák [-] , M. Rozsypal [-] - M. Schoř [-] , D. Velický [-] (65. P. Novotný [-] ) , J. Broft [-] (70. P. Zeidler [-] ) - J. Kokšal [-] , J. Šelicha [-] - P. Duchoslav [-] , P. Kindl [-]

TJ Sokol Dřínov
M. Pšenička [-] - M. Kympl [-] , J. Rosenkranc [-] - V. Bařtipán [-] , L. Möglich [-] , P. Braunsperger [-] , M. Sojka [-] , M. Macek [-] , P. Koukolík [-] , J. Sobotka [-] , J. Hampejs [-]

ŽK: 41. M. Paul , 67. J. Broft , 71. P. Zeidler , 73. P. Kindl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUDRNA Pavel - KYSELA Jaroslav (N), ROSENKRANC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.