Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.11.2016 13:30

15.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka díky hattricku Pokorného zakončila podzim vítězně


Branky


0

I přesto, že za sebou měli náročnou sobotní (a částečně i nedělní) rozlučku se sezónou, přišli podpořit hráče domácího týmu a hráli v jejich snažení hlavní roli. Řeč je o hráčích pšoveckého áčka, kteří se postarali o 5 ze 6 domácích gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve hře nahoru-dolů jsou úspěšnější domácí

I přesto, že na zápas dorazily čtyři posily z A-týmu, na domácí lavičce zůstali osamoceni pouze dva hráči. Hostující Vehlovice zase hlásily tradiční problém v brance, kde musel zaskočit Vališ. V úvodu zápasu to byl překvapivě domácí tým, který se dostával k nadějnějším příležitostem, ty však často končily na nepřesnosti ve finální fázi. A když už se Benda dostal do opravdu nadějné pozice z pravé strany, zamířil nad branku. Zcela stejně si ale vedli i domácí, na jejichž straně byli nejaktivnějšími hráči Šmejkal s Pokorným, ti však většinu svých akcí překombinovali, a tak se na pořádné zakončení čekalo dlouho. První gól tak přinesla až 33. minuta, kdy si Pokorný na hranici velkého vápna zasekl míč na levačku a zamířil přesně do bližší šibenice. 1:0. I další minuty patřily Pšovce, což bylo vyjádřeno druhou brankou - Vavrek z pravého křídla poslal přízemní přihrávku a Krejčík před brankou zakončil patou po vzoru Didiera Drogby. 2:0. Také Vehlovičtí si i nadále vytvářeli nadějné situace a snížit mohl Chorvát, který však sám před Staňkem nastřelil pouze tyč, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

Domácí válec po poločase nedává soupeři šanci

Začátek druhé půle zastihl v mnohem lepší pohodě domácí Pšovku B. Obraz hry se totiž mírně změnil a hosté se tlačili více kupředu. Díky tomu mohli rychlí pšovečtí ofenzivní hráči podnikat výpady do otevřené obrany soupeře. Třetí gól z 53. minuty ale přišel po standardní situaci, kterou dobře zahrál Dvorný, brankář Vališ vyrazil jen před sebe a jediný dobíhající hráč Pokorný uklidil k tyči, čímž uvedl do extáze domácí fanoušky, kteří bouřlivě vyvolávali jeho jméno. 3:0. V 60. minutě pak stejný hráč přidal svou třetí branku v zápase a upravil na 4:0. V těchto chvílích působili vehlovičtí fotbalisté odevzdaným dojmem a v 65. minutě přišla další branka, když si Dvorný krásně přehodil míč přes obránce a zavěsil. 5:0. Hned o dvě minuty později předvedl krásný průnik po pravém křídle Šmejkal a Dvorný se opět nemýlil, a tak se skóre měnilo již na 6:0. V závěru zápasu už domácí viditelně polevili a Vehlovice si vypracovaly několik šancí na čestný úspěch. Nebylo jim ale přáno, a tak se oba týmy rozloučily s podzimní částí sezóny výsledkem 6:0.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: V první půli si oba týmy vytvořily mnoho šancí, ze kterých mohly vstřelit gól. Dlouho to bylo v zakončení zoufalství, ale nakonec jsme to prolomili a šli do kabin s náskokem. Po změně stran už to byla filharmonie - hráli jsme pěkně a kotel musel ocenit i Kendyho několikeré housle. Myslím, že to byl pěkný zápas, ke kterému svým výkonem přispěli i kluci z Vehlovic. I já jsem hrál dneska v rámci možností slušně, zapřemýšlím nad sestavou kola! :)




Sestavy


FK Pšovka Mělník B
J. Staněk [-] - L. Krejčík [-] , J. Pokorný [-] (80. J. Netolický st. [-] ) , M. Šmejkal [-] , Z. Vavrek [-] , Z. Trnka [-] , R. Dvorný [-] , M. Hyka [-] , L. Dudok [-] , M. Král [-] , K. Vlasák [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Vališ [-] - L. Feigl [-] , J. Procházka [-] , J. Novák [-] - P. Vihan [-] , V. Přáda [-] (56. V. Štauber [-] ) , I. Přáda [-] , J. Mašek [-] - K. Benda [-] , M. Sochůrek [-] , D. Chorvát [-] -

ŽK: 50. J. Pokorný - 55. J. Novák , 80. K. Benda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PIXA Josef - HAMPL Miroslav, ŠTOLBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.