Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2015 14:00

16.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křenovice urvaly 3 body


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V prvním poločase se hrál v Pustiměři bojovný fotbal. Obě mužstva měla co napravovat z předcházejícího kola. Pustiměř měl mírný tlak a v rozmezí 9. a 11. minuty dvě šance, které nedotáhli její hráči do konce. Po těchto šancích se hra vyrovnala. V 38. minutě šli hosté po druhé žluté kartě do deseti. Do konce prvního poločasu se už hrálo pouze po velká vápna bez šancí. Stav byl zatím příznivý pro obě dvě mužstva.

 

 

Začátek druhého poločasu zastihl domácí v nedbalkách. V 50 minutě, po zbytečné ztrátě, se hosté střelou z 30 m ujali vedení. To byla voda na jejich mlýn. Zkušeně bránili a čekali na brejky. Domácím chyběla přechodová fáze a nedostali se vůbec do zakončení. V 60. minutě hosté ukázali, jak má vypadat rychlý přechod do útoku, a zvýšili na 0:2. Aby toho pro domácí nebylo málo, tak z dalšího brejku hostů si nešťastně vstřelili vlastní gól. To už pro ně byla těžká rána a v samotném závěru už se jim podařilo pouze korigovat výsledek na 1:3.



Ohlasy k zápasu


FK Pustiměř
Jaroslav Kudýn (trenér FK Pustiměř): Zápas byl z naší strany úplně jiný oproti Křižanovicím. Nechybělo nasazení a bojovnost. Bohužel to ale na hosty nestačilo. Mužstvo budujeme za pochodu a chybí nám i trochu štěstí. Nemůžeme dát gól a hosté vystřelí jednou na bránu a od tyče dostaneme branku. Musíme bojovat dál a zkusit v dalším zápase urvat vítězství.“




Sestavy


FK Pustiměř
P. Uhlíř [-] - M. Rozehnal [-] , L. Kučírka [-] , M. Švehla [-] , P. Hanák [-] - V. Měřínský [-] (58. M. Jelínek [-] ) , J. Kudýn [-] , P. Spodný [-] , P. Snídal [-] (75. P. Holub [-] ) - M. Smejkal [-] (75. J. Brandýs [-] ) , J. Kudýn [-]

SK ŽS Křenovice
L. Procházka [-] , Z. Rozkopal [-]

ŽK: 45. P. Hanák , 50. V. Měřínský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.