0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš B vybojovala i přes odpor soupeře výhru


Branky


73. M. Brynda , 89. M. Žák
0

Zlou bilanci na hřištích soupeře se podařilo hostům prolomit ve Vehlovicích. Domácí tým sice bojoval a byl favoritovi vyrovnaným protivníkem, nakonec ale nedokázal vstřelit ani jeden gól a odchází poražen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj uprostřed hřiště bez branek

Po velkém překvapení, které způsobily Vehlovice v minulém kole vysokou výhrou v Obříství, bylo mnoho fanoušků v očekávání, zda se domácím podaří potvrdit bodový zisk i na domácím hřišti proti Libiši B. Hosté se tentokrát museli obejít bez posil z A-týmu, a tak jejich lavičku zaplnili hráči převážně dorosteneckého věku. Domácí se naopak opět museli obejít bez brankáře, kterého zaskočil Bukač, a tak bylo jejich cílem hrát z poctivé obrany a pokusit se hosty zaskočit z některého protiútoku. První část plánu se v první půli dařila velice dobře a ačkoli to byli fotbalisté Libiše, kteří drželi míč, do větších šancí se prakticky vůbec nedostávali. S druhou částí plánu už to bylo horší - nadějně vypadaly snad pouze dvě rychlé akce, Škrna v hostující brance ale byl bezchybný, a tak v první půli branka nepadla.

 

 

Brynda rozhoduje střelou z dálky

Ani v úvodu druhé půle se hostům nedařilo vyzrát na vehlovickou obranu, a přestože byl terén vzhledem k ročnímu období velmi slušný, pěkných akcí před oběma brankami bylo pomálu. Vypadalo to, že zápas pomalu ale jistě spěje k bezbrankové remíze, vše ale změnila 73. minuta - Eisner narazil míč Bryndovi a jeho střela z 22 metrů zaplachtila až za záda domácího brankáře. 0:1. Na to museli domácí reagovat otevřením své obrany a napnutím sil do útoku, hostující obrana ale byla pevná a Libiš naopak využívala možností k rychlým brejkům. Definitivní podobu výsledku tak dala 89. minuta, kdy centr Žáka do vápna nešťastně vypadl Bukačovi z ruky na koleno, od kterého se odrazil do brány. 0:2. Hosté tak po vyrovnaném průběhu dokázali vybojovat tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Myslím si, že jsme podali dobrý výkon. Po výhře v Obříství se tým zvedá, ale na tým Libiše to ještě nestačilo, i když při troše štěstí se plichta uhrát dala.

TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Myslím si, že domácí nemají špatný mužstvo a byli důstojným soupeřem, ale budou to mít hodně těžký se záchranou.Vyhráli jsme ale zaslouženě, byli jsme fotbalovějším týmem. Kluky musím pochválit, protože se nám venku v letošní sezoně vůbec nedaří, že jsme ty body urvali. Dnes můžu opět vybrat více hráčů, ale napíšu jako nejlepšího hráče Ryšlavého Jakuba a Bryndu Marcela, který dal velmi důležitou branku. Teď nás čekají doma Veltrusy a když zvítězíme, tak to bude náš nejúspěšnější podzim okresu. Samozřejmě chci poděkovat klukům z dorostu, kteří nás doplnili.



Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
J. Bukač [-] - J. Procházka [-] , J. Najman [-] , L. Feigl [-] , J. Novák [-] (70. V. Štauber [-] ) - V. Přáda [-] , I. Přáda [-] , J. Mašek [-] , P. Procházka [-] - K. Benda [-] (56. M. Rebro [-] ) , D. Chorvát [-]

TJ Sokol Libiš B
M. Škrna [-] - D. Fajt [-] (62. T. Buzek [-] ) , F. Míšek [-] , O. Eisner [-] , P. Chorvát [-] , R. Pilař [-] , T. Pospíšil [-] (38. F. Mündl [-] ) , M. Brynda [-] (85. M. Bláha [-] ) , M. Žák [-] , M. Novák [-] , J. Ryšlavý [-]

ŽK: 89. I. Přáda - 51. F. Mündl , 85. M. Brynda .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - KORTANOVÁ Marie, MALÍŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.