Vehlovice se vzepjaly ve velkém stylu!


Branky


0

Tak tohle nečekal asi nikdo! Trápící se Vehlovice, které před tímto kolem klesly na poslední místo tabulky, totiž ukázaly, že se se sestupem rozhodně smířit nehodlají. Soupeři povolily čestný zásah až za stavu 0:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jednoznačně pro hosty

Bez svého tradičního domácího prostředí se museli obejít fotbalisté Obříství - nezpůsobilá hrací plocha je vyhnala do azylu v nedalekém Chlumíně. Tam terén také nebyl ani zdaleka ideální, to je však v tuto roční dobu zcela pochopitelné. V hostující sestavě se tentokrát objevil útočník Sochůrek a hosté doufali, že se jim podaří rozšířit sbírku slabých šesti bodů. Těžšímu stavu hrací plochy musely oba týmy přizpůsobit svou hru a lépe se to od začátku dařilo Vehlovicím. Ty vycházely z pevné obrany a snažily se jednoduše přecházet do brejků - a to se jim vyplatilo už v 15. minutě, kdy se do míče z hranice vápna opřel V. Přáda a otevřel skóre. 0:1. Ještě hůře bylo pro zaskočené domácí ve 23. minutě, kdy jejich obrana chybovala a Sochůrek dorazil míč do branky. 0:2. Hráčům Obříství se nedařilo v útočné fázi a veškeré útočné akce dokázala hostující obrana uklízet do autů nebo na rohové kopy, ze kterých ale také nic nebylo. A tak ve 35. minutě domácí brankář Novák našel svým výkopem v oblasti půlícího kruhu pouze vehlovického Maška, ten si míč připravil blíže k bráně a z dobrých 35 metrů ho vrátil přímo do šibenice. 0:3.

 

 

Vehlovice pokračují ve skvělém výkonu

Těsně před koncem první půle přišla pro hosty komplikace, jelikož ze hry musel se zraněným kotníkem odstoupit Sochůrek a do hry se tak dostal Waltr. Hned v z první akce druhé půle mohli hosté navýšit své vedení, I. Přáda se ale v jasné šanci nedokázal vyrovnat s terénem a vysoko přestřelil. To ovšem Vehlovické nemuselo mrzet - v 52. minutě totiž domácí předvedli další hrubku, když se brankář Novák nechal obrat o míč napadajícím Chorvátem a bylo to o čtyři branky. 0:4. Obříství bylo z průběhu zápasu evidentně zaskočeno a i další šance přibývaly na straně hostů - Procházkově hlavičce ale zabránil v cestě do sítě jeden z obránců na brankové čáře, tak se skóre opět měnilo až v 75. minutě, kdy si Štauber vyměnil míč s I. Přádou a dotlačil míč do sítě. 0:5. Oživení do domácí hry přinesl až příchod mladých hráčů, kteří se svým pohybem začali dostávat před branku soupeře, na zdramatizování ale již bylo pozdě. Výsledkem série pěti rohů tak byl alespoň čestný gól z kopačky střídajícího Svatoně. Ten ale nic nezměnil na vysoké výhře Vehlovic v poměru 1:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Tentokrát musím říct, že jsme vyhráli zaslouženě a kdybychom využili jenom vyložené šance, tak mohlo být branek jednou tolik. Ale samozřejmě musím vzít v potaz, že domácím se nedařilo v zápase vůbec nic a o to se nám hrálo lépe.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dvořák Martin - DEMETER Martin, BLAŽEJ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.